oznamit nevernu mladu zenu jej partnerovi?

Príspevok v téme: oznamit nevernu mladu zenu jej partnerovi?
mirov

....mam dokazy o tom, ze jedna "nespokojna devka" pravidelne vyhladava sex poza chrbat mojho znameho. Z rozpravania jej milenca? Ze nezaraba vela partner, ze ju nudi sex s nim po 4 rokoch, ze ma na nic auto....typicka zlatokopka s nizkym sebavedomim..a sexom chce ulovit novu obet...oznamit znamemu co ma doma alebo kaslat na to? deti nemaju.

bagration

aj tak som nikdy nechapal , ako moze byt niekto taka hnusna spina, ze podvadza partnera/partnerku. To plati pre obe pohlavia. Ja by som to nikdy nedokazal spravit. Tak ked uz niekto zatuzi po inom, preco nenajde tolko odvahy a charakteru, aby aspon ukoncil stavajuci vztah/manzelstvo. Nemyslite si o mne nic zle, ale kazdy, kto podvadza si zasluzi len to, aby ho raz karma poriadne zastihla a dostal poriadne po papuli od zivota... a zvacsa sa to aj stava.. poznam viac takych pripadov.

jach

naco je s nim? no predsa kym nema istotu ze si klofne druheho tak sama urcite nechce byt :)...chudak muz...ked sa to dozvie asi ju pohladi po lici

chlapik

strucna odpoved: keby mojho znameho podvadza zena, tak mu to pravdepodobne oznamim.

realne by som vsak zvazoval rozne veci, situacie a podla toho by som sa rozhodol.

bagration

normalny
je to pravda. Poznam jedneho, ktory takto krasne dopadol. Makal od rana do vecera, aby svoju vyvolenu uzivil a ta pobehlica mu zatial v jeho byte chrapala s niekolkymi na striedacku. Toto uz je extrem, ale je to tak. Robil v inom okrese a odchadzal skoro rano a casto sa vracal neskoro vecer. Vedeli to vsetci susedia, po nejakom case sa niekto nad nim zlutoval a prezradil mu to. Bola to prenho rana, ale bol vdacny zato, ze sa to dozvedel a mohol ju vykopnut z bytu aj zo svojho zivota.

normalny

Neni to taz take tazke povedat: vies co, kebyze ma partner/partnerka podvadza, chcel by som, aby mi to niekto povedal a nebol som ten posledny vol, ktory sa to dozvie, ze vsetci to vedia, ale cusia. A co ty -chcel/chcela by si to vediet tiez, alebo radsej by si to nevedela ?