Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
Pinka30

Ahojte babenky.s manzelom.sme.uz pol.roka.spolu,byvame.u mna v rodinnom.dome,jeho matka asi 15 km od nas,chcem.ssa opytat ci je to normalne aby sa o nas vobec nezaujimala,ani nezavola aj prejdu 2,3 tyzdne,,,,proste pride mi to cudne,nezaujima ju ci sme zdravi?chori?ci nieco nepotrebujeme,ona totiz nepracuje nikde len doma sedi a pozera na tv,mne mama zomrela pred rokom-cize by som.aj privitala trocha ochoty nam pomoct....nemam k nej chut ani chodit na navstevu ked sme niekedy v meste,proste nemam sa s nou o com bavit,nic ju ohladom nas nezaujima,mam pocit ze je rada ze sa zbavila 34 rocneho syna a ma pokoj....ako by ste to riesili vy?dakujem

Pinka30

No nie nezavolam jej,ide tu totizto o to ze vie co som prezila rok pred svadbou,smrt matky a ostat na vsetko sama si myslim ze je dost velka rana,,,,,,,toto nedokazem pochopit ze ani sa neopytala ci s niecim neyreba pomoct ,ako mi je ako sa citim....vlastne ona by mala byt teraz tou druhou matkou nas obidvoch,mam narodeniny tak v obalke posle peniaze ,to iste manzelovi....uz si aj myslim ze som nejaka hlupana alebo co z dediny,a pritom som vystudovana a mam normalnu priam este dobre platenu pracu,manzel prisiel o pracu pred polrokom ,ona si asi mysli ze mojou vinou,lebo vraj ho vyhodili ze nechodil chlastat po akciach a na dovolenky zo zamestnankynami,coz musel ako veduci,....mozno aj koli tomu sa tak ku mne sprava,

Ja888

Pinka, a ty jej zavolas?ides jej pomôcť? Zaujimas sa o nu? Robis to co chceš aby robili tebe?
Myslim ze svokra ti nie je nič dlžná a nemusí sa o teba a ani o syna vobec zaujímať.
Toto je len domienka a tie su casto nespravne ale predpokladam ze sa so synom dostnatrapila a chce mat pokoj a uziva si ze nemusi na nikoho robit.
Alebo je taka povaha zeruky prec od kazdej prace.
V kazdom pripade spoliehaj sa na seba a ani s fietatom raz ti nemusi nikto pomôcť. Proste to treba pochopiť. Mnoho ľudí sa stara o dieta samo a pomoc od rodicov nema a nieto este od svokier. U nas to tiez tak bolo. Sme v zahranici a žiadna pomoc od nikoho.
Takze si to v hlave zrovnaj,ako hovorim nikto nie je pobinny ti pomahat a zaujimat sa o teba ale ak to tak velmi chceš tak sama zacni a popracuj na vzťahu so svokrou. Mozes ju navstivit a pomoct jej a tak ju lepsie spoznas a zistis ze co je vo veci a preco o vas nema zaujem.

Pinka30

No ved prave ,my ked sme sa s manzelom nepoznali a on siel niekam na dovolenku na 2 tyzdne ,tak on mi vravi a naco som jej msl volať?ved kebyze nieco chce tsk zavola ona....tiez si myslim ze to bude koli tomu ze nemali s matkou boh vie aky vrucny vztah.moja msma ked este zila aj 3 krat na den sme si volali,ako je v praci co je nove a pod....ale takemuto vztahu ja vobec nechapem,jedneho syna ma je totalny ozran a dalsieho ma normalneho-mojho manzela a ziaden zaujem o nas ,mozno som onac bola vychovávana ale toto sa mi zda divne aby sa matk vobec nezaujimala o nic ,len v kuse pozerala tv,viete kolkokrat som ju volala niekde na koncert,do wellnes hocikde- manzel mi vravi je to zbytocne ,nepojde ,,,,tak ja sa jej mam pchat do zadku ?

nenimoznost

nemas inu moznost ako pomalicky nejako s nou prehlbovat vztah. Napriklad ze raz za cas (raz za mesiac) ju pridete navstivit a ked sa ona nezaujma o vas ,zaujmajte sa vy o nu. Pytaj sa jej ako sa ma, co ma rozpozerane v telke,co ma nove,co robila vcera, co varila alebo jedla. Ked toto spravis raz za cas -mozno cely rozhovor bude trvat len par minut ale to nevadi,tak sa pomalicky dakde posuniete. Ale cakat ze kedy sa ona zacne o vas zaujimat a pytat sa je blbost. Mozete sa zaujimat o jej zdravie a taktiez sa jej spytat ci nepotrebuje s niecim pomoct,popripade ci nechce ist niekde s vami napriklad na prechadzku,na zmrzku alebo ja neviem.Proste moznosti je vela.Vsetko sa da lentreba chciet.Takze drzim palce.A este ver mi,ze toto je omnoho mensi problem akokeby si mala svokru ktora vas nenecha dychat.to je omnoho zavaznejsie a horsie. A tiez toto aka je teraz prameni z toho ako sa predtym ked ste sa s manzelom este nepoznali ona sama spravala k synovi. Ak ani predtym nemali vrucny vztah tak nemozno sa divit ...

neviem111111

o svoje dieta sa mas starat ty a tvoj muz a nie tvoja svokra. predpokladam, ze synovi pomahala cely zivot a starala sa o neho. tak je prirodzene, ze ked ona teraz nieco potrebuje uz vo vyssom veku pomoct, postara sa on. zrejme si neboli tak blizki, ked aj tri tyzdne nezavola, to sa ale teba netyka a neries to.

Pinka30

Ako ved jasne ,keby mi tu mala sediet kazdy druhy den tak to by mi liezlo na nervy,ale aspon raz za 4 dni sa ozvat ako ssa mame,nieste chory?bola som po operacii sama doma,ani raz nedosla ci mi netreba pomoct pozehlit ,nieco navarit-proste stve ma ten nezaujem ale totalny nezaujem z jej strany.ona ked nieco potrebovala v minulosti hned som letela s nou na nakup ,ponosit do bytu a pod.a ona totalna ignoracia z jej strany....neviem si predstavit mam dieta ked ona sa tak sprava,nemozem.ocakavat od nej ziadnu ochotu pomoct s malym dietatom ako to robia ine matky a svokry ze ostavaju aj na noc aby sa mladi vyspali a si oddychli....neviem co si mam o tom mysliet

duzďo

nenormálne, aké sú dnešné ženy hlúpe, fakt nonsens, no a čo má ťa na háku tak čo potrebuješ riešiť, úplne hlúpa téma

Ernesto

bud stastna, ze ta svokra neotravuje. brala si si svojho chapa, nie svokru. forum je plne ludi, ktori maju presne opacny problem. ja neocakavam pomahanie ani od vlastnych rodicov, ked pomoc potrebujem, tak o nu poziadam - ci uz je to kamos alebo rodicia alebo ktokolvek iny ... jednoduche.