Čaute,
neviem či som zvláštna ja, ale čo si mám myslieť, tak preto sa pýtam vás ostatných....
Mám 24 rokov a dosť vážny vzťah (teda aspoň som si myslela), pritom priateľ má 26 rokov.
Čo mi ale vadí vo vzťahu je jeho sestra, ktorá je od neho staršia o 4 roky. Oni majú pekný vzťah, čo sa mne zdá až príliš. Sú si až príliš blízky a to aj fyzicky. Už viacerí kto ich videl sa ma pýtal, či je to jeho priateľka, lebo sa vkuse objímajú, túlia k sebe, proste niekedy sú naozaj ako keby tvorili pár. Keď sa aj spolu rozprávajú, tak každé slovo je miláčik, pokladík a podobne.
Ona žije v zahraničí, ale doslova ho riadi a ak je doma, tak na mňa nemá čas, lebo musí byť so sestrou. Teraz sa hádame už viac a viac, lebo ak príde z práce, rozvalí sa pred FB a chatuje so sestrou, príp. pozerá futbal a ak je doma sestra, tak vkuse visí na nej, vtedy pozerajú futbal spolu a lozia kdekade.
Je to podľa vás o.k.?
Vzťah medzi súrodencami
Poznám aj ja, ale až také normálne mi to nepríde. Pripadá mi to už ako na hranici normálky, ale všetko závisí od rodiny a od toho ako boli vychovávaní, príp. ako sa prejavujú city v tejto rodine.
Tiez poznam, uplna normalka, dobre sa pozera na takyto vztah :), neziarli :P
Téma vôbec nemusí byť vymyslená. Ja mám vo svojom okolí podobný prípad a je to podľa mňa úplne normálne. Je to dané výchovou a neskôr to bude pre nich len a len pozitívne. To, čo ty vnímaš ako moc, sú normálne súrodenecké náklonnosti. Stále lepšie akoby sa bili.
Vymyslená ale srandovná téma, čakám na príspevky. :-)