HAK - bojím sa následkov (tromboza)

Príspevok v téme: HAK - bojím sa následkov (tromboza)
Ustráchaná Zuzana

Ahojte, mám 36 rokov, dlho som užívala HAK (cca 9 rokov). Nedávno som vysadila, pretoze mi to odporucil lekar. Zacala som mat velke problemy so zilnou trombozou, upchávaju sa mi cievy, Teraz si sypem popol na hlavu, že som to vobec uzivala. Viete mi poradit ako by som si mala pomoct? Exustuju nejake sposoby lieky, ako si zlepsiz stav? Ďakujem za pomoc a radu. Chcem sa vyhnut operacii, ak to bude mozne. Nefajcim, 1-2krat do tyzdna cvicim, snazim sa stravovat zdravo, aj ked je pravda, ze sa stava, ze zhresim. Mam rada jedlo. Na svoju vysku mam BMI v norme

Janaia87

Ja uzivam na zilnu trombozu sanguiflow ako prevenciu spolu s inými liekmi. Obsahuje paradajkový koncentrat. Okrem toho veľa cvicim, snazim sa vela nesediet a dodrziavam všeky pravidla, ktore mi urcil lekár

ANGEL-DEMON

no pokial maš trombozu, diagnozu ti pravdepodobne stanovil cievny chirurg...tak predpokladame ze aj liečbu ti nasadil....

mandolinka1

Na zlepšenie ciev
1 liter jabĺčkovice (calvados)
1 liter čierneho piva - len čierne!
1 kg medu (7 dcl)
Všetko spolu rozmixovať, zliať do fliaš, dať do chladničky a užívať každé ráno nalačno pred jedlom za 1 štamperlík (nie viac!!!). Možno brať súčasne aj lieky po užití, teda po raňajkách.
Vybrať jednu dávku a urobiť prestávku na 1 mesiac. Potom sa môže opakovať.
(Možno urobiť aj zo štvrť alebo pol dávky.)
Vyskúšané, overené!!!