Správna voľba antikoncepčných tabliet proti bolesti pri periode

Príspevok v téme: Správna voľba antikoncepčných tabliet proti bolesti pri periode
simix

Dobrý deň.

Vždy som bola proti užívaniu HAK, ale už inú alternatívu nevidím. Môj pravidelný mesačný cyklus po dobu 6tich dní je ako z hororu. Neskutočné bolesti , krče, neprespaté noci a najhoršie , že aj absencia v práci , pretože som na 3-4 dni úplne vyradená z normálneho života.
Preto sa Vás pýtam žienky, ak máte niektorá takýto problém a vyskúšali ste užívať antikoncepciu práve kvoli týmto bolestiam , ktorá to bola ? Prečítala som veľa for , článkov.. A najviac spomínane su Maitalon , Yadine , Cerazzette , Nuvaring , Zoela , Yasmin .
Ďakujem za Vaše rady .
PS : Je mi jedno čo sa bude z nej priberať, či sa mi zväčšia prsia .. Pokial to bude mať efekt , že mi to zmierni bolesti , tak ju beriem .

simix

Ďakujem . Ano , teraz čítam o yasminelle veľa for a prispevkov. Samozrejme , každé telo je individualne, ale ma dosť pozitívnych príspevkov . Zrejme vyzerá , že pôjdem do nej . :)

neviem111111

ja som mala asi 5 rokov Yadine, teraz mam Yasminelle, ma este trocha menej hormonov. Pri prvej som ani nevedela ze mam, kedy som dostala, nic vobec, pri tejto viem, citim, obcas ma aj pobolieva brucho, ale s tym co som mala predtym sa to neda ani porovnat, stale je to nic.