Aktualne spravy z Nemecka, ludia sa maju pripravit s jedlom a vodou na 10 dni. Co pre boha sa zas chysta? Europa pomaly, ale isto putuje do zahuby, vdaka politike europskej unie a dalsich ktori tahaju nitkami, hlavne USA. Ze tu vpustame len tak obrovske pocty utecencov, ktori nam pomaly, ale isto na niekoho ziadost znicia europu, pod zamienkou sucitu, ktory v nas umelo vyvolavaju. Ked tam je vojna, tak preco stamad odchadza tolko muzov bez zien? Preco ich opustaju, preco nebojuju za zachranu krajiny? Lebo tu vobec nejde o vojnu, smutne je, ale ze velke mnozstvo ludi stale veri ich hre a ani z kilometra nevidi co sa tu deje, alebo to vidiet nechce, alebo ja neviem co. Vymlete mozgy z Tv narkoza a Tv hnoj nam tlacia do hlavy, ze s terorizmom sa neda nic robit, treba si nan zvyknut, to uz co je toto, tak do riti tu nepustajme tie zvratene hlavy. :( Ludia spametajte sa, kym je cas, lebo cas sa krati.
Svet sa zblaznil, alebo co sa to tu deje?
a jj fcera bola u nas merkelova pozriet si nasu pivnicu a bola znepokojena ze nemame dost zemiakov a kecupu ...
dalsia obet internetovych hoaxov...este mi povedz ze som ovca a bude to kompletne :-D