Ahojte, potrebujem radu od chovatelov psov a maciek. Mam kocura, ktory ma 6 mesiacov, je z chovnej stanice, je velmi citlivy, mudry, nauceny na chod domacnosti, spravanie sa k navsteve ale aj ku nam. Od mala bol vedeny k urcitemu systemu, ktory aj dodrziava. Bol to uzasny zivy kocur, rad sa hral, maznal samozrejme ze aj robil neplechu ale to ku drobcom patri. Zvieratam sa venujem uz 16 rokov avsak s tymto som sa este nestretla. Roky robim docasne opatery pre psikov z utulku, cvicim ich, socializujem, chodim vypomahat v rami volneho casu do utulkov, materialne prispievam avsak svojho psa som si nikdy netrufla kvoli casu zobrat. A tak sa mi to nejak podarilo par dni dozadu, kedy sa pani chcela zbavit steniatka a ja som si povedala ze uz je asi cas na svojho drobca a ujala som sa ho. Ma tri mesiace, vie zakladne povely, chodi bez vodzky, pocuva, vsetko je tak ako ma byt avsak neviem s nou rady ohladom nasho kocura, ktoremu doslova skace po hlave a on si to vsetko necha. Nevystrci na nu pazure, parkrat zasycal avsak iba sa vyvali na chrbat a pozera sa na to ako po nom skace, kuse ho s tymi ihlickami a nic nerobi. Neviete mi niekto, kto to zazil poradit ako ich mam naucit spolu fungovat? Uz vie ze ked sme doma tak si ma dat od neho pokoj, zvacsa ho ignoruje ale akonahle sa otocim na dlhsie alebo su sami tak je to hotova katastrofa. Viem ze sa chce hrat ale pri tej jeho submisivnosti mu moze ublizit. Mame britskeho kocura, ktory ma 4 kg, stenuldo ma 2 kila. Dakujem