Poškodené nervové ukončenie

Príspevok v téme: Poškodené nervové ukončenie
šcavka 1234

Ahojte.Chcel som sa opýtať či vedia pomôcť z poškodeným nervom v nohe Femoralis,aspoň tak sa vyjadruju.V roku 4.4. 2007,som mal nehodu na. Motocykly,zlomila sa mi stehenna kosť.Po mesiaci mi inplantovali do nohy nejakú špeciálnu dlahu,a od vtedy mám stále silnejšie bolestí nohy a chrbta až do odpadavania od bolesti,zašklby ľavej nohy.Bol som aj v Bratislave na vyšetrenie ale definovali že tam sa už neda pomôcť, lebo sú tam poškodené nervy,tak mi inplantovali strojček neurostimulátor.Po roku ho museli vybrať z dôvodu silnejších bolestí.Moje správy už videli veľa lekárov,Košice doc.Primar Gajdoš,Prešov Do. Šanta,Vaculik, prim.Bujňák,Mirilovič,Spišská nová ves na ozón,Prim.Vo Vranove nad topľou,v Rakusku,Prahe,Bratislave Prim.Šťeňo, a jeho kolegovia ale už nikto mi nevie POMÔCŤ...Chcel by som aby aspoň bolestí ustúpili,lebo stále je u nás rýchla záchrana služba alebo som v nemocnici..Tak moja otázka je či by vedeli tam pomôcť...,lebo operáciu už by som nechcel z dôsledku toho že som mal 16operácie..ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE ZA ODPOVEĎ....

lombardo1981

Podľa toho, čo popisuješ, tak sa jedná o značné poškodenie. Môžem ti vypísať doplnky, ktoré na to pomáhajú, ale nemyslím, že ty budeš ten prípad.

Kombinácia:
kyselina lipoová
acetyl-L-karnitín alebo jeho derivát agmatín
benfotiamín, čo je upravený vitamín B1 pre lepšie vstrebávanie
metylkobalamín, čiže vitamín B12

A užívaš nejaké lieky od bolesti?

0vecka

šcavka 1234 tak ked ti X primarov nevedelo pomoct tak urcite ti tu pomoze nejaky akupunkturista na fore... alebo nejaka vestica...