Mam tyzdnen po styku, a tabletku som si nestihla kupit. Teraz neviem ci to mam nechat na nahodu alebo je este nejaky ins sposob?
Aka predict tehotenstvu / nestihla som si dat tabletku PO
Ja zavádzam do teba? No nemám slov fakt
AntiOvecka inak complexy ma imho skoro kazdy clovek, preco si mylsis ze tie moje su patologickejsie ako tie tvoje ked si tu preto ze napisem fakticku pravdu musis zalozit nick a zacat sa do mna navazat?? to nezavana zdravou psychikou
Ovecka je pravdepodobne muz..
Ovecka ty máš fakt komplexy keď nie si psychický porušená ja som kľudná neboj sa!
AntiOvecka sanca je okolo 30% ak to naozaj bolo cez plodne dni atd... takze mi to nepride ako tutovka... a ukludni sa :)
Ovecka a termin? Čoho? Ved ako sa chová tak nikdy nebude mať termin haha
Ovecka ty musis byt dost zakomplexovà osoba že každej napíšeš že tam je malá alebo žiadna šanca alebo hrozí potrat. Mne pripadá ako keby si nikomu nepriala a ked ty nemôžeš mať deti alebo si ešte neotehotnela t.z že druhá nesmie či nemôže? Mala by si s tým prestať! Zamysli sa prv nad sebou lebo je to už pomaly trápne v každej teme tie tvoje komentáre čítať
sanca ze si tehotnan neni velka a aj kebyze sa podari tak si to nechas alebo pojdes na potrat... neni to koniec sveta