Mam taky problem ze zo skoly som neudrziavala kontakty so spoluziackami\kmi a aj potom a teraz ked sme spolu skoncili skolu a ja neviem co je s nimi.....ako by som mohla najst na nich kontakt? Mena si pamatam... Nemam ziadnu socialnu siet. Dakujem za rady.....
byvaly spoluziaci\cky
celebrita a ja nemam pocit ze by som tam musela byť alebo ze by ma nejako obmedzoval.... mozno tých ktorí maju net v mobile... nie je nic lepsie ako ked sa s niekym rozpravam a pride mu na fb správa v mobile a už píše... a zabudne ze je vonku s niekym ... akoze vrchol nevychovanosti! mne ked niekto napr. vola tak ho zrusim, ze nemam cas, nech zavola pozdejsie, čau.... venujem sa cloveku s ktorym som... no oni daktorí maju v pi*č*i to sa iba držím.. aby som nevstala a neodišla od nej s tým že "ozvy sa ked ti nikto nebude pisať na FB.."
ja som ta bez toho v pohode... uplne mi staci doma...
Angel-Demon :) ja som vymazala z FB iba jedného človeka. Samú seba. Lebo som tam vysedávala každý deň do tretej do rána :) Bolo tam ináč fajn, ale žiada si to tráviť tam veľa času. To podľa mňa neni pre dospelého pracujúceho človeka. Skôr pre deti a teenagerov, čo sa nudia.
no nezostava ti nic ine nez sa zaregistrovat na fb a hladat. Inac ich nenajdes ked si pamatas len mena a priezviska.
zaregistruj sa, ono nemusis vsetke najst s tym rataj, niektore tam mozno tak ako ty niesu. Ja poznam kopu ludi co na fb vobec niesu alebo boli a deaktivovali si ucet. NIektore tam mozu mat profil uvedeny pod priezviskom za slobodna, mnohe si nechavaju priezvisko povodne aj ked su uz vydate, niektore mozu mat priezviska dva aj povodne aj po vydati, ine mozu mat len cisto priezvisko po vydati. A rataj s tym ze niektore priezviska su dost rozsirene a na jedno moze najst aj dvadstat profilovych odkazov takze potom hladaj podla fotky ale ani nie kazdy ma fotku. Cize ak si uvedie ine priezvisko, neda fotku alebo da fotku dost zmenenu od skoncenia skoly tak musis najst iny sposob ako najst.
bývalá žiačka zaregistruj sa na FB hladaj mena ktore si pametas a cez ne sa dostanes aj k ostatnym ....lahke ako facka
...a ked nemas ziadnu socialnu siet tak si ju vytvor... aspon na tieto ucely,....skor najdes tych ludi...
Jeéj, ďakujem. Ako ste sa tu rozpísali :).
Skús si vypátrať jednu osobu, potom to pôjde ľahšie. Meno, priezvisko vieš, budeš vedieť aj kde býva?! Spýtaj sa ich rodičov, rodiny, známych, v škole, net,...
Koho sa budeš pýtať záleží aj akých spolužiakov chceš vypátrať - zo základnej, strednej alebo vysokej školy.
ked si sa s nimi vtedy nebavila.. tak na čo teraz?
či niečo od niekoho potrebuješ?! na to je ti dobrý..?
Mna si popridávali na fb lebo niečo potrebovali... alebo info zo mna tahali co som, kde som...čo robim.. a ked som sa pytala ja neodpovedali... tak som ich všetkých z FB vymazala..neni o čom...
Asi by bolo najlepšie skontaktovať sa s niekým, kto má na nich kontakt, alebo ho vie vypýtať napr. cez FB.