Pálenie v kolenách a chodidlách

Príspevok v téme: Pálenie v kolenách a chodidlách
Yaro

Pred asi rokom a pol som si odtrhol predny krizny vaz v pravom kolene. Sportoval som a po case ma zacali palit obe kolena. Teraz som 5 mesiacov po artroskopii. Nebeham, iba cvicim vo fitku -byciklujem a drepujem. Kolena mi neopuchaju ale palia najma pri sedeni. Ked chodim vsetko je ok. Palivu bolest citim obcas aj v chodidlach. Neviem ci je problem v kolenach alebo niekde inde. Dostal som injekciou aj mazivo do oboch kolien ale problem nezmizol.

Vikai696

Viem, že keď starkú trápili kolená tak si dávala kapustový zábal ... smrdí to ale vraj to pomáhalo sa zbaviť bolesti a okrem toho brala kyselinu hyaluronovú ... ona brala toho viac tak sme jej to objednávali z netu aby ju to vychádzalo kúsok lacnejšie z tejto sstránky -odkaz odstránený-

Gima

Studene obklady alebo kryokomora alebo plávanie v studenej vode. Plavareň otvoria tu v Bratislave.
Na výživu kolien je doplnok výživy z lekárne, mne pomohol Colafit. Najlepšie kupanie bolo vo Veľkom Mederi.

klara343

A uzivas nejake preparáty? Myslim tym nejake proteoglykany alebo glykozaminoglykany ..ako chondroitinsulfat alebo kyselinu HA?
Ja som mala parcialnu rupturu predneho skrizeneho tiez som si svoje odzila...a rovnako teraz chodievam cvicit tak som pocitovala tie indiferentne pocity. A za seba ti mozem odporucit co mam sama odskusane Ortho3000. Po 3dnoch aj kde ake bolesti ustupia. A su fajn lebo obsahuju kombinaciu viacerych lieciv nie len jedno. Skus si o tom prečítať:)