Zmysel ?

Príspevok v téme: Zmysel ?
Mimuska2188

Stratila som zmysel , nič ma neteší , ani láska ani život , ľudia , nič , mám chuť niekam utiecť , mať od všetkých pokoj a tam sama umrieť ... Neznášam celú tuto zemeguľu ...... Úplne ma to otravuje tu byt , dýchať , žiť ..... Premýšľala som aké by to bolo to skončiť , vbehnúť pod vlak a mať pokoj..... Už som naozaj unavená z tohto života , nemám zmysel , pre ktorý by som žila ...

_meno

tento stav (od stastia k nestastiu) je prechod od spolocnosti k sebeckosti
prosto ked je clovek maly, tesi ho získavanie ... toto sa vsak rychlo vycerpa, prestane fungovat (vsakze ;) a funguje uz pomahanie druhym
vyskusaj si to, nerozmyslaj nad tym ci to funguje .. vyskusaj to, a potom sa pozri ci to funguje
(ako sa vravi ... ked sme dobri kvôli tomu aby sa nam dobro vracalo - vtedy to znamena ze vôbec nie sme dobri)

Mesačný princ

Podľa mňa by mal fungovať život len na skúšku a každých 15 rokov by sa človek mohol dobrovoľne rozhodnúť či prestane existovať alebo tu ostane. Myslím, že po sebeckom čine, akým je priviesť na svet dieťa by bola toto dobrá voľba.

klara343

Och. Tento spln na niektorých ľudí ozaj zle vplýva.
Ty si si život nedala, tak sa nesnaž o opak.
Vždy je dôvod žiť,záleží od priorít.

meggi36

prečo nad takýmto niečim vôbec premýšľaš? Vieš koľký ľudia by boli radšej zdravý? Máš nejaké zdravotné problémy? Môžeš byť rada že si dostala ten dar žiť!