piracetam , cholin , nootropne latky

Príspevok v téme: piracetam , cholin , nootropne latky
...............

Čo sa stane pri predavkovani piracetamom ? Ma to sedativne ucinky pri velkom množstve ? Pomôže to pri nespavosti ? Ako dlho ss môže brat ? Má sa ihned vysadit či postupne ? Môže vzniknut niečo trvalé ? Ake ešte existuju noottopne latky podibne piracetamu a cholinu (...ktore su volne dostupne-bez predpisu ) ?

Ingë

Plánujem to konzultovať s Dr. nakolko som sama medicka nemám ešte taký prehlad o tom.
Z vlastnej skúsenosti ti poviem ze za ten cas co som to brala tak som bola hrozne unavena v zmysle ze som vstala o 6 rano a o 8 som si musela lahnut na polhodku lebo sa mi zatvarali oci. Vobec som sa nevedela koncentrovat ..nezlepsila sa ziadna z popisovanych schopnosti pri uceni skor naopak..vyzeralo to na niekolko doslova hodinovu pamat. Och este ano...neskutocna chut na sex to jedine sedelo z moznych ucinkov :D Doplnala som samozrejme cholin lebo to je nevyhnutne. A konkretne som uzivala Lucetam 1500mg a skusala som mnozstva. Kamarat farmaceut mi povedal ze to chce taky pociatocny loading ze si das zvysenu davku napr. Okolo 6g a potom bezna udrziavacka 2tbl denne jedna rano a potom poobede. Citala som samozrejme diskusie o ludoch kt to chvalili lebo si na tom super ficali ale ja ti hovorim vlastnu skusenost. Ak to beries a chces vysadit...skus postupne...ja blba som to vysadila naraz ...resp. mama sa na mna nastvala co to beriem a vyhodila mi ich...lebo videla co to so mnou robi ze som totalne bez zivota a energie. Po vysadeni registrujem ovela vacsiu poruchu sustredenia sa...sem tam si pripadam ako keby som mala dyslexiu a mala som hrozne sny..zive...
Nikdy viac aspon pre mna.

Nootropika

Ahoj, ja pouzivam Alpha GPC, volne dostupny cez ebay a anglicke stranky. Taktiez dobry je Tebokan (ginko biloba). Chcem vyskusat Noopept,Modafinil alebo ako sa pise ale ten je tusim na predpis, mozno sa niekde da zohnat bez. Skusam si vsetkymi moznymi sposobmi vylepsit pamat, koncentraciu no stale to nie je 100%.