psychiater do 18. rokov -informovanie rodičov ?

Príspevok v téme: psychiater do 18. rokov -informovanie rodičov ?
:((((((...

Ak pôjdem za psychiatrom a nemám 18. ( mám 17.) budú o tom informovaný rodičia ? Musia byt podla nejakeho zakona? Ak pôjdem cez zdravotne poistenie (s kartičkou poistenca ) , ale bez zdravotneho zaznamu , bude potom sprava zaslana dodatočne pediatrovi ? (aj ked by som povedala že chcem aby to bolo sukromne ? ) Ked pôjdem ako samoplatca (-nie cez poistovnu) nebude nikto informovany okrem psychiatra ku ktoremu pôjdem ?

kafe

ak pôjdeš za psychiatrom, rodičia o tom informovaní NEbudú. Nemajú byť ako. Spýtaj sa konkrétneho dets. psychiatra, či môžeš prísť bez rodičov, ale myslím si, že určite môžeš.
Správa sa pediatrovi NEposiela, dáva sa vyšetrenému pacientovi do rúk.
Keď ideš cez poisťovňu, AJ ako samoplatca, správa z vyšetrenia ide TEBE DO RÚK a či ju roztrháš, vytrieš si sňou zadok, zanesieš pediatrovi alebo ju vycapíš na dvere vo vchode tvojho domu je iba na tebe. Len je škoda ju trhať, lebo ak budeš potrebovať predpísať lieky a psychiater je PN, obvoďák, pediater ti lieky predpísať môže na základe toho ľajstríka.

ANGEL-DEMON

prečo práve psychiater....čo ťa len nadroguje...a nebudes vediet o svete...a problem neodstráni... psycholog ti nevie pomocť...?