Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Syndróm dráždivého čreva - zápcha, bolesti kŕče

Príspevok v téme: Syndróm dráždivého čreva - zápcha, bolesti kŕče
lienka7bodkova

Dobrý deň,
už pár rokov sa trápim so žáludkom, s črevami, s trávením, kŕčami po jedle. Od februára tohoto roku sa môj stav výrazne zhoršil a kedže na kolono mi nič neobjavili lekár usúdil, že ide o syndróm dráždivého čreva spojený so zápchou. Sú dni kedy ráno nevstanem do práce kvôli bolestiam, kvôli kŕčom nedokážem nič zjesť a tona liekov vôbec nepomáha. Sú aj dni kedy bolesť necítim, ale potom sa to opäť všetko vráti. Kŕčovitú bolesť cítim v ľavom boku, nadúvanie, zápcha neskutočná, som už z toho vyčerpaná prosím poradte!!!! Životosprávu dodržiavam, stresu sa vyhýbam a bolesť je tu so mnou stále :(

mastie

videla som prípad neobjasnenej diagnozy pacientky s podobnými problémami,po dlhej tortúre jej zistili infekciu amébami,predtým,ako nič nenašli, na bolesti dostala kortizon a ten ich ešte viac rozmnožil..
na očistu čreva môže pomôcť mix ricín.olej+ovocná šťava

Esmera

Dobrý deň, aj ja a sestra sme mali tkaéto problémy, alebo teda podobné, mňa vyliečila zázračne modlitba k Bohu :D Sestra bola u doktora na vyšetrení, dal jej lieky, neviem už aké ani do akej miery to pomohlo, ale už je na tom oveľa lepšie :D Skúste užívať pravidelne Hylak, vraj to krásne upravuje trávenie, a ak jete sladkosti a mastné, dajte si na čas pohov