ahojte..poznate niekto tuto latku? mate s nou skusenosti?
dakujem za vsetky rady a typy
clembuterol
clemb le dobri ale ako sa vravelo bez stravy to nejde a je tu este jedna vec;budes mat s neho kurva krce a trasu sa od neho ruky inak nic
RNG chce pravdepodobne odradit ludi od tejto latky, pretoze sa nejedna o zdrave zhadzovanie tukov. A ja sa pripajam tiez kedze plno ludi si mysli, ze existuju tabletky na chudnutie. Ano je pravda ze dokaze zhodit tuk ale vdaka vasej zivotosprave to sam nedokaze. Rieste zivotospravu potom mozete riesit to ze budete brat clembu. Ak nedokazete zmenit zivotospravu tak dopadnete ako dvaja znamy co to skusili schudli par kil potom sa stazovali ze mali obrovsku chut na jedlo a vratili sa tam kde boli.
clenbuterol mi v lekarni alebo v predajni s fitness doplnkami asi nepredaju, ze?:)
Clenbuterol nie je steroid, je to beta2-sympatomimetikum. Pri astme sa pouziva, ale nie ako protizapalova latka, ale ako bronchodilatans.
RNG, ak ta mozem poprosit,co sa tyka LIEKOV, najprv si nastuduj zaklady farmakologie, potom rad. Ciastkovymi informaciami z internetu mozes viac ublizit ako pomoct...
clemba nie je steroiid.Pripájam sa k Janošikovi
Nova latka som myslel latka, ktora sa zacala pouzivat maximalne 15 rokov do zadu v kulturistike a na doping takze zatial nie su znamejsie nasledky.
janosik ja uz som davnejsie o tom s RNG debatoval ale vyslovene cicus naco ti to bude ak neposilujes a nesnazis sa zachranit co najviac svalovej hmoty. Radsej sa zacni stravovat lebo pri cokoladke ci zakuskoch sa tukov nezbavis ani keby si jedla clenbuterol ci ine latky, ktore nie su stopercentne overene co mozu sposobit v neskorsom veku. Je to nova latka takze sme generacia, ktora tuto latku testuje na sebe. Skus sa zamysliet stoji ti to zato?
RNG!!! ty truba ! clembak nie je steroid!!!!
Anabolicky steroid. Pouzivany na budovanie extra svalstva
V medicine v inhalatoroch proti astmatickym zachvatom
Steroidy dlhodobo pouzivane su skodlive