ahoj, chystáme sa s priateľom prvýkrát spolu na dovolenku len sami dvaja... aj sa teším, ale mám aj trochu obavy či sa nebudeme nudiť spolu, prípadne aby to neopadlo z nás to nadšenie.. nejaké tipy ako vyplniť voľný čas na cudzom mieste? :)
prvá spoločná dovolenka
na ako dlho tam idete?
Calai) neexistuje nieco take ako nuda. Iba neschopnost... Panenko skakava. Keby si bola postihnuta, retardovana. No nie si. Tak Podhajska je hlavne o vodnom svete. A ak okrem kupania plavania bubliniek relaxu opalovania ai potrebujes este ine, tak si nastuduj okolie co kde sa da tam ist, co sa tam da robit a vidiet. Takze v ramci prechadzok si naplanujte vylety ai. Inak vasa prva spolocna dovolenka a ty sa bojis ze budes znudena ako v 50rocnom vztahu?)) vsak sa venujte sebe navzajom, rozmaznavajte sa, milujte sa, hyckajte sa, uzivajte si vzajomnu blizkost pritomnost oddych. A isto necakaj, ze on ma byt gasparko, ktory ma princezne robit atrakcie zabavu programy ai, aby si sa nebodaj nenudila)) zabudni) ak nieco chces, urob si to sama. Ak on bude nieco zo svojej vole iniciativy robit pre teba, tak ho potom nezabudni pochvalit ocenit. No necakaj to ako samozrejmost ci jeho povinnost. Lebo unudena mozes byt len ty, nie on. Tak kuk net a pogoogli, co sa tam da robit, kam ist, ako si vyplnit cas
nechodím sama ;) a máme namierené len do Podhájskej
kam sa chystáte na dovču?