Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prsníky

Príspevok v téme: Prsníky
Libeda

Ahojte, chcem sa tu poradiť s babami o niečom, čo možno mnohé z nich poznajú, hoci pre mňa je takýto pocit novinkou: Prevčerom som sa, ja hlúpa, dala nahovoriť na zväčšenie pŕs vákuovou terapiou. Bolo to zadarmo. Lenže pravý prsník mi zostal o trochu väčší a pevnejší než ľavý....a mne to veľmi prekáža. Nemala som sa na to dať, som inak veriaca a na prsníkoch mi nezáležalo až tak, lenže čo už :D
Chcem sa spýtať, keď mám asymetriu prsníkov po tomto zákroku, a nie od prírody, pomôže, ak si to ešte zopakujem? Alebo ako to dať do poriadku? Okrem operácie a mech. zásahov, skúsiť ešte tú terapiu? Myslíte, že sa to môže dať do poriadku? Ale len seriózne odpovede, prosím, nie výčitky, že si za to môžem sama...diky moc

Libeda

Ďakujem za povzbudenie, bolesť zmizne, dúfam, ale o opuch sa nejedná...skrátka chcem mať prsia rovnaké, teda asi naj v momentálnej situácii by bolo, keby sa mi vrátili do pôv. stavu, len ako to zistiť, či to tak bude

chlap314

Na internetových fórach je veľa klamlivých komentároch, ktoré si obvykle píšu sami majitelia stránky. Je to metóda predaja.

Vieš čo je to zdravý rozum? Je to rozhodovanie sa na základe dôkazov.

Vieč čo je to rada JPP = jedna pani povedala? Jeden povie tak, druhý onak, nič to neznamená.

chlap314

Po operáciách zvykne operované miesto silne opuchnúť. Opuch zmizne po pár týždňoch,keď sa tkanivo zahojí. Je obrana organizmu pri poškodení tkaniva.

Počkaj ešte pár dní, a uvidíš či bolesť ustupuje a opuch sa zmenšuje.

Libeda

Tak vraj je ten tlak bezpečný, a nerobil to dlho...myslš, že sa niečo poškodilo? Teraz to pobolieva, ale je to čerstvé, prejde to? Keby som vedela naisto, že ten efekt pominie...Veď robil to aj iným ženám, na jednom fóre bola spokojnosť....možno bolesť prejde a prsia sa spravia, už mu moc neverím, aby som bola úprimná, len čo s tým, či to opadne

chlap314

Veríš chlapíkovi ktorý možno včera predával langoše a dnes sa rekvalifikoval na predajciu vákuových púmp? :-) Používaj zdravý rozum. Čo robí vákuová pumpa? Vytvorí vnútorný tlak ktorý môže trhať tkanivá zvnútra.

Libeda

No hej, skontrolovať si prsia dám, lenže akurát týždeň alebo dva dozadu som u gynekológa bola...Ja mám strach, že sa to nezmení, myslíte teda, že boelsť ustane a prsia sa urobia na také, ako boli? Ten chlapík tvrdil, že efekt je trvalý, ale neviem, či mu mám veriť, lebo takto dva dni dozadu som ten pravý prsník mala ešte väčší a potom akoby to troška opadlo, hoci stále je troška väčší a pevnejší než ten druhý...Odborníci, prosím, ozvite sa aj vy!!!!!! MÁM VERIŤ TOMU PÁNOVI?

Kýčera

Aj ja sa pripájam k názoru, kt. tu vyslovil Chlap. Byť na Tvojom mieste, nechala by som to na prírodu a dopriala tomu čas. Podľa môjho laického názoru by sa prsia mali vrátiť do pôvodného stavu. Ak by nastali vážnejšie problémy, vyhľadaj radšej lekára a daj si prsia skontrolovať!

Libeda

Aj zdravoťáci, lekári alebo tí, čo taký prístroj poznáte, pomôžte - vráti sa všteko zasa do pôvodného stavu????, Prestane aj prsník bolieť? A ak áno, koľko by to asi malo trvať? Nenaťahoval to príliš dlho,ale aj tak...Klamal, keď tvrdil, že efekt je trvalý a nedá sa zvrátiť? A nemôže to naozaj poškodiť tkanivá? Ďakujem

Libeda

Diky za radu, no neviem, myslíš, že sa to vráti do pôvodného stavu a ten pravý prsník prestane bolieť? A že budú obe prsia zasa rovnaké? Síce malé, ale také, ako boli? Ten chlapk síce tvrdil, že efekt je trvalý, ale na nete píšu, že tka dovjročný...oklamal ma? Klamal, keď tvrdil, že to nebude bolieť,a bolelo, aj teraz bolí...už neviem, čomu veriť, nechať to tak, ale ten pocit nerovnakých pŕs je strašný

chlap314

Nechaj to tak, už na žiadnu "terapiu" nechoď. Ak vákuová pumpa nepoškodila nejaké tkanivo, malo by sa to časom vrátiť do pôvodného stavu. Poškodené tkanivo by sa malo hojiť trochu dlhšie. príroda je silná liečiteľka.