Nemám chuť na sex

Príspevok v téme: Nemám chuť na sex
Ralastra

Potrebovala by som poradiť. Som s priateľom už 4 roky, veľmi ho ľúbim a prežil si so mnou veľa vecí ale bohužiaľ už skoro viac ako rok bojujem s tým že nemám chuť na sex, ktorý je pre mňa dokonca bolestivý (vždy som strašne moc stiahnutá a suchá). Mám to už tak skoro dva roky, od kedy som vysadila antikocepciu. Od tej chvíle som nedostala ani menzes, no musím podotknúť že som bojovala s anorexiou, ktorá sa najviac vyhrotila počas brania antikoncepcie. Priateľ je veľmi tolerantný, chápaví a o to viac mi je to ľúto. Snažím sa veľmi ale najhoršia je tá bolesť pri styku a veľmi ma trápi, že ani nemám na to vôbec chuť. Chápem že by to mohlo mať spojitosť s tým, že nemám menzes, riešila som to aj s gynekologyčkou ale tá moc nepomohla a teraz už neviem ako ďalej. Naozaj by som chcela v sebe znovu zapáliť ten oheň, lebo zo začiatku som mala sex s mojim priateľom veľmi rada a teraz sa cítim iba frigidne a vyschnuto, ak viete hociakú radu sem s ňou.

normalny

Aku mas vahu, vysku ? Anorexia vplyva na vyzivu a nedostatocna vyziva, alebo podvyziva, negativne ovplyvnuje menzes a tiez by mohla suviesiet aj s lubrikaciou posvy.

Vyries anorexiu, dobre a zdravo sa stravuj + pouzivajte lubrikant.