brusko nafuknute

Príspevok v téme: brusko nafuknute
Džbánik

Dobri ludia, prosim o pomoc, radu.

Mojim problemom je brucho a vecne to, ze vyzera ako taky maly balonik :)
Zrejme je to uz aj vekom ( budem mat 28, najmladsia uz nie som ) a podla mna aj niektorymi samozrejme nespravnymi navykmi stravovania sa pocas zivota. Vzdy som oblubovala zdrave aj nezdrave jedla a tak nejako na striedacku som si vedela vzdy povedat, kedy ktore mnozstvo pridat a naopak ubrat. Taku mieru ale nepoznali vzdy moja mama, sestra a babicka, pre ktore som zrejme vyzerala normalne a "mam sa pekne napapkat" :D a ja neviem ci z pohodlnosti a ze som zaroven bola dobry jedak som si dala povedat (dobrej voni sa tak tazko odolava).
A tak nejako som fungovala stale na mode -jem vsetko, potom stop, uberiem a pridam viac zdraveho a dookola...samozrejme, ked som mala "nast" to bolo jedno a bola som stale stihla, ale naozaj kazdym rokom je to s mojim telom horsie a neviem sa proste zbavit pocitu nafuknuteho brucha uz len z mala jedla za den, dokonca niekedy aj po par glgoch vody uz sa vidim pomaly ako v zacinajucom tehotenstve :D nezdravym napojom sa vyhybam, v podstate preferujem len cistu vodu, ta mi chuti najviac, len mi vadi fakt, ze naozaj chcem jest zdravo, pit vodu a trosku by som ocakavala nejaky vysledok. Nikdy som nebola povedzme obezna, ale tak by som to definovala, ze pri zohnuty/sedeni sa tam roluju specky, ktore mi zacali dost prekazat, necitim sa dobre.
Podotykam, ze mam typ postavy jablko, bohuzial.

Prosim vas, ak mi viete poradit, budem vdacna a velmi pekne dakujem vopred.

zuzan85

treba sa odsledovat, ake potreviny prip. aka kombinacia sposobuje nafukovanie a zaradit do jedalnicka probiotika alebo probioticke jogurty

pomocnica

No možno viac pohybu, aby sa ti aj zrýchlil metabolizmus a by si aj schudla. Z brucha. :) Ale asi to máš dedičné. Lebo sa ti proste iba tuk a tak ukladá na brucho. Ale zas možno sa ti to iba zdá a máš nafúknuté brucho. :o Sú určité potraviny proti tomu a tento jeden článok, možno preto ti trošku brucho narástlo. Smáď trochu pomôže. :) Veľa šťastia. :)
plnielanu.zoznam.sk