Chcela by som požiadať niekoho o pomoc s mojím problémom. Pred tromi rokmi som zrazu začala mať nechutenstvo, triašky, slabosti, striedanie tepla a zimy, mala som zvýšené biele krvinky. Dva mesiace mi nevedeli zistiť, čo mi je až nakoniec mi prasklo slepé črevo. Myslela som si, že je to už vyriešené, ale pol roka po operácií sa to znova začalo, urobili mi ďalšie vyšetrenia, MR čriev, všetko bolo v poriadku. Potom sa stav stabilizoval. Po dvoch rokoch sa to znova všetko začalo od znovu, ale pridružili sa bolesti brucha v pravej časti podbruška, pod jazvou po operácii. Trvá to už viac ako rok, absolvovala som už kolonoskopiu, sono, MR brucha chrbtice a všetky výsledky sú v poriadku, aj gynekologického hľadiska. Môj stav sa ale neustále zhoršuje, býva mi často zle, napína ma na zvracanie, občas mám hnačky, a nechutenstvo, závrate. Lekár mi odporúča laparaskopiu, môže ísť údajne o zrasty. Prosím Vás, má niekto skúsenosti zo zrastami, ako sa prejavujú. Ďakujem za akýkoľvek príspevok.
Bolesti brucha
To je otázka???? No mne tie tvoje príznaky pripomínajú tie moje ćo som mala a preśli mi tie priznaky o viac ako 50%. Musíš tam ale chodiť viac krát...
máš s tým skúsenosti
máš s tým skúsenosti
Mala by si ísť na črevnú sprchu...