Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

velka desiva vyrazka na stehne

neviem111111

naco tu clovek vobec na nieco odpoveda, ked to zakladatelia ignoruju a zaujimaju ich len najdramatickejsie scenare :D

ANGEL-DEMON

nebola si na lúke, v lese, v niekde v prírode,...? mohol ta uštipnuť aj kliešť, ani ot om nemusiš vedieť... Príznaky lymskej boreliózy:

červenkastá škvrna okolo miesta uštipnutia kliešťom v tvare kruhu
horúčka, únava, bolesť hlavy (príznaky podobné chrípke)
moze to prejst do takehoto stadia...
takze ak sa to zvečšilo, neváhaj a hned chod na pohotovosť pre istotu...neváhaj... klieštova encefalitida je nebezpečná...

cauahojdovi

nie kliesta som nemala a mam pocit ze to este viac puchne, ale nesvrbi to ale boli to ako keby to bolo nieco zapalene. a nepamatam si ze by ma nieco ustiplo a kliesta som rozhodne nemala. ale ked som to prvy krat zbadala vcera rano tak som videla nad dverami druhej izby nechutneho pavuka , ale ked som si vygooglila ako vyzera od pavuka tak to nevyzeralo ako to moje. no neviem
..

Bubliii

Ja som mala niečo podobné, mňa uštipla taká malá čierna osička, ale teda až také veľké som to nemala.. ale vyzeralo to podobne, aj ma to svrbelo prvé dni, natierala som fenistilom, a poviem ti, dobré 2 týždne trvalo, kým mi to odpuchlo... druhá možnosť, nemal/a si kliešťa? Ak sa ti od tadiaľ začnú šíriť kruhy, utekaj za lekárom kvôli možnej borelióze