Môj pes začal jesť cukiny

celebrita facebooková

Ťažko povedať, kde je príčina, ale asi vám všetko požerie a nezostanú cukinky a melóniky pre vás. Tak potom uviazať tú potvoru na reťaz, alebo postaviť plot, prípadne dať mu košík na hubu, občas mu hodiť nejakú cukinu, ale nie aby vyžral naraz celú záhradu a vám nič nezostane. Chápem, pre vlastnú potrebu to pestujete a nie pre psiu potrebu. Však áno, má z toho aj vitamíny. Tekvice, cukiny a melóny sú veľmi zdravé :)

adr1a.

Neries to. Pes ma asi potrebu to jest, tak ho nechaj (zrejme mu chybaju iste vitaminy latky, co ta zelenina v sebe ma a obsahuje). My sme mali uzasneho psa, tak inteligentny mudry krasny dobry verny oddany ai. No a rodicov mal vegetarianov)) my zas masozravci)) no poviem ti, ten nam vsetko zral. Uharky papriky hrozno, travu pupavu ai, jablka hrusky ai. A najviac mu chutili orechy. Cele hodiny ich luskal a vyjedal)) dozil sa inak vysokeho veku, jeho rasa sa doziva dakych 14r a ten nas mal vyse 16r

exwhyz

Parazity by nemala mať, lebo má veterinára. Áno, psy niekedy jedia aj trávu a pod., aby si tak pomohli, o tom som už počul.
Ono, ok, keď jej tie semienka pomôžu, tak dobre, ale aby zožrala celú cukinu?:-) Pustím ju do záhradky a poje mi všetky cukiny, patizóny a dyne:-))) Žrádla má tiež dosť, ale asi dostala chuť na niečo sladké. To je skôr pravdepodobné ako to s tými parazitmi:-)