Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem koniec no on to nechce prijať

Príspevok v téme: Chcem koniec no on to nechce prijať
Monča

Pekný Večer .. Mám taký problém že mám 17 a mám chalana rok a pol , Má 17 Na začiatku to bolo krásne však taká mladá láska v puberte. aj po roku keď to začalo byt hádky na dennom poriadku vkuse žiarlivosť zakazovanie kamarátok,chodenie von, keď som šla do obchodu alebo dakde s rodičmi vkuse volal kontroloval, sám ma nepustil nikde keď som dačo musela vybaviť musela som ho čakať a išiel somnou. Naši ho nemaju vôbec radi lebo mama vidí že on neni v poriadku Ale vtedy som si to nedala dopustiť od nej .. až ked ma začal aj biť.. najprv facky , za vlasy zdrapenie, keď som prosila nech ma nechá nech mi neubližuje ale on nič . Zmení sa v tom okamihu tak ako monštrum ako keby bol v tranze zdrapí ma za krk až tak že mi tam ostane take ako keby cucfek (modriny) . Raz sa mi podari dat pauzu ale prosil ma že sa zmení a ja blbá som uverila :(
Bojím sa to povedať našim lebo fakť maju dosť problemov sami
od rána do večera vkuse ak neni v mojej blízkostí tak vyvoláva alebo si len tak príde ku nám domov a je na záhrade . Vkuse mi kontoluje fb,mobil,historiu a všetko . Spravila som si aj druhy fb aby nevedel . Naštastie ešte nezistil inak by som strašne dopadla. Neviem ako dať koniec aby to pochopil strašne sa trápim a davam mu najavo že chcem koniec ale on hrá na city a začne sa robiť neviniatkom .. policiu do toho nejdem volať má tam rodinu a oni tomu nechápu a nepomohli

Messje

Monika
Pred necelym pol rokom ...
Chodili spolu a on sa zacal presne takto chovat ako opisujes.Chcela sa rozísť ale zacal sa jej vyhrážat ze ublizi sestre,rodicom...Bala sa to povedat a tak trpela.Mal 2 tváre. Tu dobru,ked jej ublizil a bolo mu to akoze luto.A tu zlu ked bol agresivny.
Pred nedavnom skocila pod vlak.Nezniesla to.Nechcela aby ublizil rodine ale nechcela s nim byt.Toto videla ako riesenie.A pritom stacilo tak malinko... Povedat o tom rodicom.

ANGEL-DEMON

a ty si čo nesvojprávna?! bud to povedz rodičom alebo najblizsie ked pride na neho zavolaj policiu a je vybavené...!

domidomi123

Ked toto na mna skusil byvaly
, bol ziarlivy a nasilny a prvy mi chcel vlepit, taku som mu dala naspat, ze sa nestacil ani spamatat a bol pokoj. Posli ho do riti, debila.

0vecka

normalne mu povedat ze ste skoncili... nenechat sa od neho nijako chytat atd sak uz spolu nechodite... na policiu by som siel je jedno ze tam ma rodinu imho sa budu este za neho hanbit... akoze ono kontakty na policii pomozu ak ide o prachy. Tam mozu kryt mafiana atd ale nie takehoto. Si zober ze to co ten chalan robi je patologicke nema to zrejme v hlavicke v poriadku a takeho kryt nebudu, resp. budu ale mu dohovoria aby prestal.

Co sa rodicov tyka tak v kazdom pripade ich do toho zapojit. Vsetko im povedat a uvidis ze ta podporia.

dalsi

A co si myslis, ze sa jeho rodina, ci kamarati daju vyhodit len preto, ze je ich rodina, ci kamarat, aj ked robia na policii ?

Ak tam dojdes oficialne, ze ta napadol a ides podat trestne oznamenie a este az pritomnosti rodica ako svedka... Neboj sa, ked sa budete spravne angazovat a trvat na svojom, ani rodina mu nepomoze. Ak by policia nepostupovala korektne, mozes podat staznost aj na ministerstvo spravodlivosti, alebo ministerstvo vnutra. S objasenim situacie. Ale vacsinou bude stacit aj pohrozit len, ze ak do toho zacne angazovat este aj svoje kontakty na policii, tak si rozmyslia, ci budu mat na krku zneuzitie pravomoci verejneho cinitela, pre nejakeho adolescentneho blbecka.

kafe

Monča, prosím ťa teraz dobre počúvaj. Tu už skončila akákoľvek sranda. Okamžite povedz rodičom, ako sa ku tebe ten blb správal a že sa ho bojíš. Jedna vec je, že rodičia majú dosť problémov, si ich dcéra preboha, samozrejme pokiaľ ide o zdravie a bezpečie, idú všetky problémy bokom a TY máš prednosť!! Radšej o jeden problém viac, čo sa dá vyriešiť v zárodku ako mať sice problémov menej ale chodiť s kvetmi na dcérin hrob.
Rodičov zmobilizuj a popros, nech idú s tebou k priateľovým rodičom. Tam im VŠETKO povedz, najlepšie keby bol aj ten blb doma, s dovetkom, že sa s ním rozchádzaš a ak ťa bude ohrozovať, voláš políciu.

celebrita facebooková

Rodičom by si to mala povedať. Ochránia ťa a budú stáť na tvojej strane. A nebude môcť už vysedávať vo vašej záhrade. Snaž sa mu vyhýbať. Keby náhodou znovu došlo ku komunikácii medzi vami, tvrdo a nekompromisne trvaj na rozchode. Môžeš ho oklamať, že už máš iného. Napríklad v prítomnosti otca, aby si mala pocit ochrany.

neviem111111

rozist sa, prerusit vsetky kontakty a povedat rodicom. on ta ohrozuje, oni to musia vediet. nenechaj si ublizovat.

Anonymkakaka

Ahoj ja som si zazila nieco podobne, az to doslo do taleho stadia ze som sa bola radit u osychologa ako sa ho doslovne zbavit.. On mi povedal ze rozist sa, upovedomit jeho, ze si vyslovene od neho nic neprajes ziaden kontakt nic aby to respektoval, upovedomit svojich rodicov co sa stalo a aj jeho..mne to vsak nepomahalo stale ma prenasledoval vyhrazky zbil mi kamarata no des, az som si zmenila uplne telefonne cislo, a fakt som musela pohrozit ze este raz sa niekde zjavi schval e kde som ja volam policiu. Tiez tam mal znamych ale ti poviem ze som ju nakoniec aj volala a pomohlo to.. A myslim si ue pokial je este nezletíly tym duplom to pomoze ak ma normalnych rodicov a ak ani to zober mamu otca a chodte podat trestne oznamenie, a mat na krku trestne oznamenie v 17 nic moc ak ma normalnych rodicov vyfliaskaju ho a bude spamatany.. Drzim ti palce lebo toto vie byt strasny psychicky teror opatruj sa a neboj sa hlavne