ahojte.. zalozila som tuto temu lebo sa strasne trapim a neviem ako z toho von... minuly tyzden som sa rozisla s muzom ktoreho som nadovsetko milovala... a odvtedy som uplne hotova ... stalo sa mi v zivote vselico zle a vtedy som este mala volu a silu ist dalej...ale toto ma dostalo... najhorsie je ze som ostala uplne sama...nemam sa o tom ani s kym porozpravat nemam s kym ist von vsetky kamaratky su stastne zadane nemaju na mna cas alebo su v robote.... som neskutocne nestastna.. chodim len do prace a z prace odrobim si svoje hodiny a potom doma sedim nedokazem spat jest proste nic...len placem...mam 24 on mal 30 rokov...byvali sme spolu,pracovali na svojej buducnosti chceli sme deti... a teraz takyto sok...prosim kazdeho kto vie ako sa citim aby mi poradil co zo sebou lebo sama to nezvladam ...dakujem
totálne na dne
ahojte dakujem vam kazdy komentar ktory ste tu napisali ma v sebe kus pravdy. Rozchod nieje koniec sveta aj ked to tak na zaciatku vyzera. Musim pozerat na buducnost :)
dno je na to aby si sa z neho odrazila :)
A preco si sa rozisla s nim ? Urobil nieco, ci neurobil ?
A este jedna vec nikomu nic nezavid dopraj kazdemu musis sa to naucit aby zivot daval zmysel
Ahoj niektore veci jednodycho tak musia byt.. Mam kamarata ktory ma jednu frajerku tusim 11 rokov ja som mu vzdy zavidel lebo ja som mal tak mesacne vztahy... Bol aj 2 rocny ktory ma uplne zlomil... Fakt ze ma dostal ... Bedakal som asi 3 tyzdne vsade som ju videl bolo to strasne ale postupne som zabudol a teraz sa na tom iba smejem...zacalo to tak ze som sa zacal viac o seba starat co sa vizualne tyka ako aj rozumovo... A to ti je normalne ze cool..posilujem makam na seba zveladujem sa snazim sa mysliet pozitivne... Jefnoducho povedane zacinam sa mat rad...jedno prislovie hovori musis mat najskor rad sam seba a az potom mozes lasku odovzdavat a cuduk sa svete moh posledny rozchod dopadol v poriadku...
Takéto niečo musíš práveže zvládnuť len a len sama! Neriaď sa cudzími radami ale bojuj sama ako najlepšie vieš. Rozhodnutie si buď chcela alebo musela spraviť ale nikdy nič vo svojom živote neľutuj.
Všetko sa dá. Poplač si, pusti si nahlas nejakú obľúbenú hudbu, nájdi si nejaké nové hobby alebo choď len tak medzi ľudí. Aj keď ľudia sú v tomto momente pre teba tým posledným, čo potrebuješ. Všade vôkol seba totiž uvidíš všetky možné masky šťastia len nie skutočný, reálny svet. nepotrebuješ sa týrať či?
No toto potrebuješ zvládnuť sama bez akýchkoľvek rád!
Napísal by som ti xy slov ale bolo by to pre teba kontraproduktívne a nikdy by si nenašla to, čo naozaj pomáha teba. Ak človek padne na samotné dno, tak je väčšia šanca, že sa odrazí lepšie, ako keby v tej vode len plával alebo by sa topil.
Život ide ďalej a nikto ťa nenaučí ako máš prežiť ten svoj. Možno zistíš, že nič lepšie ako toto sa ti v živote nemohlo stať :)
takto to dopadne ked nepredvídame do budúcna
kedze pises, ze si sa s nim rozisla a nie ze ste sa rozisli, tak usudzujem, ze to bolo z tvojej iniciativy. To ta predtym nenapadlo, ako ta to moze po rozchode zobrat? Inak ak ak nemas ziadne kamaratky/kamaratov, budes to mat velmi tazke. Nejake spolocne aktivity s kamaratmi vacsinou velmi pomahaju k prekonaniu smutku z rochodu. Ale aj cas vsetky rany zahoji, len to je ten umornejsi pripad.