DETOX

celebrita FB

Ešte: radšej prestať piť kávu. Je to humus, strašne prekysľuje organizmus, žlté zuby sú z toho, zubný plak a kameň, nespavosť môže byť u niekoho, potom kofeínová závislosť. Ja mám vždy veľa žalúdočnej kyseliny. A to aj v čase, keď vôbec nepijem kávu.

E36power

Aha jasne, takze vlastne prejst na vegansku a bezlepkovu stravu, diky teda, idem to studovat :)
A ano prave vela ludi co maju tieto problemi co ja sa cez to dostali koli zdravej zivotosprave, a zdravemu zivotnemu stylu, takze ja v to verim tiez :)

Ja888

Ruza ak si doteraz jedla beznu stravu a chces sa ocistit, tu chlorelu ber postupne, nie naraz 7 tabliet. Teda ja neviem ako su velke. Ale to sa robi tak ze zacnes 3 tbl za den po par dnoch zvysis na 4 az 6 atd. Ked das hned na zaciatku 15 tbl za den tak ti pridu ocistne priznaky ako chripka, teplota, bolesti hlavy.... zhoršenie stavu. S chlorelou treba pit vela vela vody aby sa toxiny ktore sa na nu naviazu vyplavovali ale aj to nemusi stacit a lepsie je poistit to klystyrmi. Na tos a da kupit prislusenstvo v lekarni alebo na nete. Ono to mnohi ludia povazuju za nieco strasne, ale moj nazor- lepsie byt cisty aj zvnutra a nie len sa umyvat na povrchu :)

Ja888

Ruza, ja mam chlorelu s vopred rozbitymi stenami buniek - ja neviem ako sa to povie po slovensky. Broken cell wall chlorella. To je vraj ovela lepsie. Hentu nepoznam, takze prepac neporadim. Uf zabudla som dalsiu otazku.

K autorovi temy: ano jasne jedz varene jedla ked ivh zo zaciatku potrebujes, len musis pochopit ze od toho sa bude vyvijat ocista. Cim viac ich bude, cim budu tazsie, tym slabšia ocista pride. Ale postupne aby si postupne presiel k ozajstnej ociste samozrejme mozes jest varene - snaz sa veganske a bezlepkove. Cize ryzu, cestoviny, zemiaky s varenou zeleninou, najlepsie bez soli pripadne s trochou himalajskej soli. Miesto kravskeho mlieka pouzivaju vegani rastlinne mlieka - zozenies v bio obchodoch, da sa vyrobit doma, treba mixer.. . To si vsetko nastuduj. Ono to je trochu tazke na zaciatok ale do toho sa dostanes rychlo, najlepsie si pozri na nete

kikina4

aha ja uz viem o aku depku ide.to musim povedat ze rady su namieste.este pomaha vylucit zo stravy vsetky ecka to znamena vsetky konzervacne latky polotovary mesove vyrobky sunky salamy parky a ine ,jest varenu a surovu zeleninu.v telke davali ako jedna matka vyliecila syna stravou mali podobny problem.

kikina4

detox na uzkost a depresie?myslelala som si ze detox pomaha cistit creva a organizmus .ten pohyb by som schvalila a sport.najlepsi liek na uzkost a depky je pohyb na cerstvom vzduchu a pozitivne vstavanie z postele.tam to zacina.to co radite je skor rada na chudnutie a zdravi zivotny styl.ranne cvicenie by som tiez schvalila ale napriklad mala sladkost pri depke nie je zly napad samozrejme nie zase prehanat. a ked mam rada pecivo tak ho valucim pri depke?asi by som upadla este do vecsej . ale klobuk dole ak to na vas zabera

E36power

Aha jasne, diky za vysvetlenie, ;)
Takze zhrnutie:
1.Vyradit meso,rafinovane cukry,pecivo(mozem to odstavit ze kazdy tyzden jedno?postupne?)
2.Rano pit len cistu alebo citronovu vodu do kym nepride hlad
3. Zacat pridavat do jedalnicka viac zeleniny,ovocia a jest do kym sa nenasitim? + orechy,datle a pod?
4. Solit alebo sladit morskou solou alebo medom
5. Pohyb, rano beh do prirody, prechadzky,plavanie,pozitivne myslenie..
A este som chcel, existuju aj dake varene jedla ktore by som mohol konzumovat ?

ruza66

ahoj Ja888

vidim, ze sa rozumies, tak mam jednu otazocku, kupila som si chlorellu v lekarni chlorella od vyrobcu topnatur, chcem len vediet, ci s nou mas skusenosti, ci je v pohode? je tam 750 tabliet a pisu, ze 15 denne moze sa rozdelit na dvakrat..dakujem

Ja888

Raw znamena surovy. Raw strava je surova strava. Ono sa to skracuje, nebavi nas vypisovat surovy... raw detox som pouzila ako skratku nech nevypisujem dlho ocista surovou stravou.... ale ak mas kvasinku co ma skoro kazdy clovek, treba zaradit aj posty a na zaciatok si mozes spravit aj sankpraksalanu. Kedze je to indicka metoda ocisty traviaceho traktu tak tam je prikazane ako prve jedlo ryza s maslo (indovia nie su moc na surove ovocie a zeleninu). :) toto este musim preskumat ci sa da hned po sankpraksalane zjest ovocie :)

E36power

Aha jasne, chapem, na vsetko treba cas :) inac mozem sa este opytat co je to ten raw detox pozeral som aj na nete videa ale nedopatral som sa k nicomu..