Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlpy na stehnach a nohach

Moireal

No cukrova pasta je vlastne depilacia. To si zajdes do salonu a tam ti to urobia. Na to aby si to clovek robil sam, potrebuje zrucnost a cas. Zavisi od hustoty tvojho ochlpenia, genov a hormonov, ako rychlo ti znovu narastu. Najdlhsi efekt to ma na miestach, ktore neboli nikdy depilovane, lebo tam rastu chlpy rovnako rychlo.Mas to ako travu skratka a efekt po depilacii vydrzi celkom dlho. Niekomu tyzden, niekomu 2 a niekomu az 3.

Ja som pouzivala ten krem no hair
www.najoba.de

Vyskusaj, mozno pomoze.

Moireal

Skus popozerat na nete podobne temy na tomto fore. Je toho viac nez dost. Kazdy nema cas odpovedat na tieto veci a je aj kazdeho vec na co odpovie a na co nie. Tak nefnukaj.

Na stehna je dobra cukrova depilacia alebo akakolvek depilacia aj strojcekom ale treba si davat pozor na vrastajuce chlpy, nakolko to ma asi kazda. Inak su na nete popisane vselijake moznosti. Nakolko to funguje, musis zistit sama. Su aj domace sposoby ako si odstranit chlpy. Ja som skusila no hair krem ale pre mna velmi dobre nefunguje. Pod mojim nickom najdes nejake odpovede co sa tyka tejto temy. Staci nebyt leniva a pohladat.