vsimol si niekto ze pocet naozaj zatrpknutych ludi na tomto fore je ohromne??? akoze v reali poznam mozno 2 takych ludi ale tuto mam pocit ze tak kazdy treti anevrel an opacne pohlavie... cim to je?
Zatrpknuty ludia
Zatrpknutí ľudia tu píšu zatrpknutým ľuďom a navzájom sa zraňujú. Myslia si totiž, že tá ich zatrpknutosť je pravdivý obraz sveta a bojujú s ním. Nemajú od seba odstup, že to sa tak javí iba im.
keby len zatrpknutí. Ale aj negatívni ;-)
Ahojte
Ovecka
Mas uplnu pravdu.Vsetko je to o zatrpknutosti.Ked mam zlu skusenost s jednou osobou alebo dvoma,tak hadzem vsetkych do jedneho vreca.
Pokial budem chodit do krcmy,nemozem ocakavat,ze tam najdem nealkoholika.Teda...malinke percento.Ked budem.hladat na pokeci,tak isto je male percento ze tam najdem normalneho pravdu hovoriaceho chlapa.Plati to aj opačne. Je pravda ze je vela zien v dnesnej dobe ktore riesia karieru pred rodinou.Ale tak isto je pravda ze chlapi vyhladavaju mlade zabky na užitie.Ale tak isto aj zeny prachatych chlapov.Je to 50 na 50.Nikto nemoze ocakavat tu na fore same pozitivne reakcie ked skoro vsetci co si tu maju nejaky problem.Zase ...male percento je co nema.Ale preco hanit chlapov alebo zeny?Aj jedni aj druhi maju co robia dobre a co zle.Proste sa len hladaju na nespravnom mieste.Len mi pride smiesne ako jedni na druhych kidaju. Ja som zena ale nebudem sudit chlapov za to co robia ci nerobia.Lebo aj zeny su rovnake.Nemam problem sa postarat o domacnost a dieta a este k tomu ist do prace.A keby mi chlap nepomohol?No...bol to moj vyber.Tak sa nebudem stazovat ze su vsetvi lenivi.
Ja neponúkam skoro nič z toho, čo hľadajú ľudia vôkol mňa a čo ponúkajú. Preto stále hľadám bytosti, ktoré síce existujú ale nepoznám ich veľa. Sú to svetelné bytosti, ktoré neostávajú dlho na jednom mieste a preto ak sa nezladíte tak neskôr uletia a ja ostanem sám. No nevadí mi to, pretože už len to, že som ich mal možnosť vidieť mi dáva silu a ak mi náhodou dovolia dotknúť sa ich, tak získam aj poznanie. A to je to naj, čo môžem v živote získať.
nemám nič z požiadaviek o ktorých sa tu na fóre píše a preto nemám čo týmto ľuďom, ktorí sú tu ponúknuť.
cele to je ale ftipne lebo nechapem ako sa niekto moze tvarit ze niekto ma na neho vysoke naroky a sam nic neponuka... a toto si myslia obaja .. troche sebareflexie by nezaskodilo a to obom stranam.... neni mozno ze kazdy ponuka strasne vela ale protistrana neponuka nic ...to sa asi vsetci naj chlapi a zeny slovenska stretli na tomto foe alebo uz fakt nevim... :-D
no zrovna som nemyslel teba ale skor ludi z jednej temy... to o tom ze co vie zena ponuknut a tam zacali vypisovat aj zenske co vedia chlapi ponuknut :-D