Tak ahojte, chcel by som radu co robit, v presne takejto situacii som este nebol a neviem sa pohnut z nej...
Pred 3mesiacmi som spoznal dievca na osleve kamosky. Hned sme si padli do oka, od toho dna sme si uz pisali komunikovali, po tyzdny sme uz voli vonku, zacalo sa vyvyjat nejako.nbral som junako kamaratku ale, nadalsom strrtnuti uz sme blby (dotyky atd) co standardne kamarati nerobia(aspon taky rozhovor sme mali ze kamaratom sa nenecha takto dotykat a pod..) no to je teraz fuk. K stretnutiam prisli telefonaty denno denne aj par hodin...ranne budenia a pod... Zacala sa mi nejako pacit ale nebral som to nijak este. Potom sme mali taky rozhocor po mesiaci co ona a vztahy, no a vypadlo znej to ze sa rozisla pred polrokom a mala 7rocny vztah. Ale teraz sa neciti na ziadny vztah,v tom vztahu bola dost brzdena nechodila von ats a teraz chce zit, zabavat sa bez nasledkov, proste teraz nechce ziadny vztah... Ok sak som to bral pohode uvidi sa co bude casom ale dalsi mesiac na to tj asi pred tyzdnom a pol som bol snou na zabave, tam sme sa super citili, zabavali sme sa a potom sme presedeli polnoci spolu v objati a dobre pokecali a pod.. Zacal som jej strasne rozumiet, jak by som ju poznal, po tom jak sme uz sli domov ma chytila za ruku ... Celu cestu domov v aute mi ju drzala, stala sa potom taka vec ze som zastavil autom zacalo my strasne buchat srdce, nahol som sa knej a pobozkal ju, troska sme sa bozkavali ale nic viac..Som sa do nej ludovo povedane zmiloval.. Co som nechcel.. A teraz ju lubim... :( nikdy sa mi nestala takato vec takto rychlo pocas 3 mesiacov, nase kamaratky su v jednej partii a porozpraval som sa snimi ze co... od nich mam ze som jej sympaticky atd ale proste ona nechce ziadny vztah, 7rokov stratila v predoslom a nemala zivot, teraz si to chce nahradit... No ale pokracujem dalej tak som ju zobral domov. Tyzden na som som mal narodky a ona mala prist nakoniec nedosla lebo neskoro skoncila v robote co nebolo od nej pekne.. Zacala mi strasnw chybat a bol som sklamany, bavili sme sa potom a vyklopil som jej ze ju lubim... Z toho vznikla taka vec ze mi povedala ze viem dobre na com je ona... Nejak ma to zobralo a potreboval som to predychat, par dni som sa jej neozvyval , potreboval som vypnut, ona mi pocas toho pisala aj volala ale ignoroval som ju boli to ale nejake 3dni len... Bavil som sa z mojou kamoskou co je aj jej dobra kamoska a vravela mi ze jej mam dat cas... Ja stym nemam problemy ale su tu iny ludia co nam "zle" a sa mi zda ze idu po nej... Ale to je fuk.. Ja by som jej dal cas ale strasne zle pocity mam... Lubim ju a neviem co mam robit.. Je to cele len hra alebo ja uz neviem... Bojim sa ze ju stratim. Furt mam v hlave negativne pocity. Neviem spavat, neviem jest.. Beha mi furt hlave...Viete mi poradit co mam robit? Ps: ona ma 25 ja 27... , dakujem a ospravedlnujem sa mozno za preklepy , ale som uz zmateny z tohoto