Ahojte, mnohí si asi poviete, že to sem nepatrí, že píšem blbosti ale snáď sa nájdu aj takí čo to pochopia. Mám 15, onedlho 16 a mám veľmi dobrú kamarátku, hovoríme si vlastme všetko, veľakrát sme sa aj povadili ale veď to k tomu patrí. Sme kamarátky vlastné od detstva, všetko bolo super až doteraz. Ide o to, že sa pri nej cítim tak menej cenná a to mi bráni aby som bola v pohode. Ona je v poslednej dobre vždy tá naj, každý ju chváli, proste cítim sa ako šedá myška a najlepšie by bolo keby som ju nechala tak. Napríklad aj dnes, boli sme vonku, všetko fajn keď šli v aute dvaja chalani, boli sme na úzkej ceste tak sme sa museli uhnut . Ony trocha pribrzdili a obaja pozerali, keďže som dosť otočila som sa chrbtom, ona sa však na nich usmievala a dokonca zakyvala, ony odkyvali, potom sme ich však stretli opäť, boli však ďaleko sedeli na lavičke, kým som sa pozerala ich smerom ja tak nic a co len sa otočila ona hneď jej jeden zakyval a zase ma zalial ten pocit, že som malocenna a rôzne iné vlastnosti a fakt neviem čo s tým, radšej by som ani z domu nevychadzala....
Žiarlivosť
No a dnes sa to stalo opäť, ale vo väčšom štýle, rozprávala sa s ním. Rozprával sa, vlastne pýtal v množnom čísle ale odpovedala len ona, ja som sa k slovu ani nedostala a fakt už mi viac netreba, už neviem, či to je vo mne chyba alebo čo
naco ziarlis?
hned sa na nu vykasli lebo sa budes len trapit, radsej si najdi inu kamosku
Zuz
Na kamaratku letia pravdepodobne lebo sa im sama ponuka ako včera. Taka ale nikdy normalneho kamarata nenajde.Ten rozumny si ta vsimne aj ked budes siva miska a nebudes posobit lacno.Taky o taku nestoji.Bud spokojna a bud rada aka si.kamaratka nech púta pozornost. Si este mladučká. Nie je to o ziarlivosti ako ti tu píšu. Je ti to len luto.Pride cas ked si ty najdes toho spravneho,kym o nu uz mozno nikto nebude mat zaujem.
žiarlivosť ti do života neprinesie nič dobré
Tak prestaň na kamošku žiarliť a uvedom si, že každá ľudská bytosť je niečim jedinečná. Žiarlivosť len požiera tvoje hodnoty a dokým to nepochopíš, bude sa to s tvojim sebavedomím zhoršovať.