Znechutená z chlapov preco?

Príspevok v téme: Znechutená z chlapov preco?
Anna0123

Neprejavujem city. Ked som mala 14 bola som zneužita ku chlapom mam odpor som znechutená ked vidim tie ich hlúpe ksichty sex mi problém nerobí ale ked sa ma niekto pokúsi chytiť mimo sexuálneho aktu uplne sa mi zhnusi nieto ked chce odo mna vzťah, to proste nejde. Okrem toho mam zdravotne problémy vela alergií intoleranciu na mlieko a bezlepkovu diétu začala som sa stravovať zdravo až som prestala jest vyfajčim 2 krabicky denne a vypijem 7 káv všetko to na mna velmi zle vplýva a chcela by som normálny vzťah bez toho aby som toho človeka nenávidela co mam robit? :(((

Moireal

Hm, vy co mate intolerancie, zamysleli ste sa niekedy ci to nieje z presakujuceho creva, alias leaky gut? To je pricinou tychto intolerancii casto. A crevo sa da zahojit branim l-glutaminu, takisto dgl.sladkeho drievka, jedenim vyvaru z kosti, zelatiny a kolagenu. Ja si to planujem kupit. Aj ked neviem, ci sa potom tie intolerancie stratia.
Citala som aj o tavom mlieku. Mlieku od tavy. Vraj je zlozenim podobne ako materske a neobsahuje skodlivu pre ludi mliecnu bielkovinu kazein A1. Len skoda, ze to dostat iba v Amerike a to aj len cez eshop. Zda sa, ze tie intolerancie su coraz vacsi problem. Som coraz presvedcenejsia, ze za to moze presakujuce crevo.

celebrita facebooková

Také intolerancie mám aj ja a prišla som na to, že tie tráviace enzýmy sa mi vyčerpali preto, lebo som mala dlhé roky pásomnicu. Pásomnica zo mňa vyliezla úplne celá v celej svojej nádhere po tom, ako som zožrala 2 kg ťažký kus - papáyu aj so zrnkami. Najskôr všetky zrnká, potom to sladké oranžové :) Odvtedy som prestala byť pažravá, stačí mi jesť jednu pätinu z toho, čo predtým a odvtedy patrí papáya medzi moje obľúbené potraviny. Teším sa, že aspoň ona neobsahuje sorbit. Pre intolerancie držím diétu, ktorá spočíva vo vyhýbaní sa mlieku, pšenici a sorbitu.
...Chlapi: ovplyvnilo ťa, že si bola zneužitá a asi s tým už nič neurobíš.
...jedna možnosť: Normálne sa skús naučiť žiť sama. Samota je šťastie, samota je dar, samota je 100% istota, že ti nebude nikto ubližovať. Ale toto tak vníma len introvert. Prípadne niekto, komu nejakým spôsobom v detstve ubližovali rodičia. Pokiaľ si extrovert, tak by si asi samotu nezniesla.
...druhá možnosť: Skús si podať inzerát, že by si si rada našla partnera pre manželstvo bez sexu. Vieš si predstaviť vzťah s niekým, kto je impotentný a nechce byť sám? Alebo z nejakého dôvodu odmieta sex, ale nechce byť v súkromí sám? Žili by ste vedľa seba ako brat a sestra. Bolo by pekné, keby bol empatický a chápavý a aby ste si sadli do povahy. Ako chceš.

ANGEL-DEMON

vyfajčim 2 krabicky denne a vypijem 7 káv - a ty si myslíš že je to OK?! tak potom aj tá zdravá strava je uplne zbytočná...