Nespravodlisť

Príspevok v téme: Nespravodlisť
sandra1411

Ahojte.Neviem co robit.Som uplne znicena.Nemam moc stastny zivot.Snazim sa to nejako zlepsovat,ale stale pride nieco a hned sa to pokazi. Ludia mi moc nechcu dat pokoj.Niektori ma posudzuju podla mojej minulosti,uz davno veky taka nie som..som sa zmenila o 360 stupnov,je zo mna uplne iny clovek.Ale ti ludia aj tak budu na mna utocit,to ma najviac ubija :( Stratila som svoju lasku,neviem co mam robit.Skuste ma pochopit a napisat mi nieco pozitivneho,lebo dalej to takto nejde.Dakujem za vsetky odpovede.

kafe

sandra, si ako také malé vrabča, čo padlo do mora, snaží sa plávať a ono to akosi nie a nie ísť :) Vrabča sa potrebuje dostať na pevninu, osušiť, najesť a pomaly postupne skúšať aj lietať.

Neviem, čo robíš zle, ale viem, že na to môžeš prísť aj sama. Pýtaj sa sama seba: čo mám zmeniť, aby mi bolo lepšie? A odpoveď ti príde nie ako zjavenie z neba, ale zaujme ťa kniha, vypočuješ si rozhovor niekoho v autobuse, dostaneš chuť na športovanie... postupne krok po kroku sa môžeš dostať aj z veľkých sračiek. Pôjde to pomaly ale dá sa to. Začiatok je vždy iba o tom, že VEĽMI CHCEM a VERÍM, že ak dokázali zmeniť svoj život iní ľudia, dokážem to aj ja. Byť spokojná a šťastná sú úplne obyčajné veci. Nepotrebuješ na to vynakladať neviem aké nadľudské úsilie. Ale skutočne potrebuješ myslieť, konať a cítiť trochu inak ako doteraz.

Ak ťa stále zraňujú ľudia okolo teba, už ti bolo povedané - odsťahuj sa. Porozmýšľaj nad prácou v Čechách, zahraničí, zmeníš prostredie, finančne si prilepšíš a dostaneš sa do kontaktu s inými ľuďmi. Čo tvoju minulosť nepoznajú. Bude to ako nový začiatok.
Máš na to dievča. Ja verím tomu, že aj v tvojom živote je možné dopracovať sa k tomu, aby si bola šťastná, s úžasným chlapom a fajn priateľmi. Držím ti päste.

veronika1verca

Ako to mysliš že vždy sa niečo pokazi?A vlastne prečo by ťa malo ovplyvnovat to čo si o tebe myslia ludia?Stoja ti vôbec zato?Ved to maj v paži.V živote su ovela horšie veci.Stratila si lasku?Tak asi to nebola pravá.Asi sa velmi nudiš ked premyšlas nad takymi vecami.Najdi si nejaky koniček proste niečo čo ti zamestna myseľ natolko že nebudeš mysliet na neprijemnosti.Proste niečo načo budeš hrdá že si dokazala.Niečo čo ti prinesie uspech.Fnukanim nič nevyriešiš.Drž sa ahoj

pobox

nespravodlivosť neexistuje, už mám dosť ufňukancov, ktorí len fňukajú a fňukajú, čo si životu dala to sa Ti vracia, jediné čo existuje je rovnováha

celebrita facebooková

Urobiť hrubú čiaru za všetkým, čo sa stalo a odsťahovať sa niekam inam, preč od tých ľudí, ktorí ti vyhadzujú na oči tvoju minulosť a začať s čistým štítom na celkom novom mieste, v celkom novom meste, v celkom novej práci medzi celkom novými ľuďmi, ktorým ale o svojej minulosti radšej nič neprezrádzaj. Aspoň na začiatku nie. Neskôr? Podľa uváženia buď áno, alebo nie, pričom NIE = istota, že si nepokazíš medziľudské vzťahy :) Keď si náhodou veriaca a tie chyby, ktoré si v minulosti urobila, by sa mohli z kresťanského hľadiska považovať za hriechy, tak ti pomôže, ak sa z nich vyspovedáš. Zatiaľ sa maj a prajem ti veľa zdaru :)