Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa zaľúbiť, druha šanca?

Príspevok v téme: Neviem sa zaľúbiť, druha šanca?
Majla 098765

Na začiatok Mam 21 rokov a problémy vychádzať s chlapmi. Som strašne znechutená ked sa na mna niekto pozerá popiskuje uz len ked ma niekto o mna záujem ci to ze sa nadýchne. Mam velmi ťažkú povahu všetko mi vadi som perfekcionista a nedokážem sa zaľúbiť. Ale pred 2 rokmi som si našla priateľa uz sme spolu kraaatkucko žili a bol to prvy chlap ktory mi skoro nevadil a ma ma rad taku aka som ale po case som si všimla aký je. ja som dosť ambiciózna a presne viem co chcem kedy to chcem a ako to dosiahnem a on, on si jednoducho nevedel nájsť ani poriadnu prácu a to ma 27 rokov. V priebehu 3 mesiacov nechal prácu 4 krát vždy čakal ze uz mu to vyjde a nevyšlo jeho vlastnou vinou lebo bol naivný a keby počúval mna tak s takými vecami nema problém . Ale velmi ma miloval a miluje spraví pre mna prvé aj posledné dokázal ma akceptovať taku aka som a to pre mna velmi vela znamena. Kedže som nás 3 mesiace musela živit prisla som o úspory a aj o nervy. Potom sme sa rozišli a našla som si známosť šikovného chalana ktory vie ako sa obracať v zivote približne v tom istom veku zaujímavý ale spomalený vadilo mi na nom velmi vela veci a znechutil sa mi kazdy druhy deň ale mala som ho rada ale neviem zabidnut na bývalého . Čiže otázka znie existuje nieco ako druha šanca?

tomas123456789

kybelx: komplexy si nechaj na doma :D
Majla 098765: ty 21ročná (prepáč za výraz) sopľaňa si živila 27 ročného priateľa? no ja by som sa od hanby prepadol, a podľa toho čo píšeš ste zásadne rozdielne osobnosti, premysli si to a v každom prípade nerob tu chybu ako väčšina ľudí že si začne s hocikým len aby neboli samy

kybelx

...aby som nezabudol...dom mam bez hypoteky...auto bez leasingu...financne slusne....ale obcas mi od kapusty rit popusti...sem tam grgam....to by ti vadilo? ak nie...pod na caffe...

ANGEL-DEMON

ako??????????????? no chlapa by som v živote neživila!!! a ešte nejakeho momentálneho budúceho bývalého...
si šetri peniaze, uživaj si... chlapov nerieš... ked bude správny čas ten pravý sa určite zjaví... nemá vyznam stracať čas a penaze koli nejakym debilom...