Ahojte, prosím poraďte mi. Po diéte mi začali dosť rapídne padať vlasy. V lekárni som si kúpila Plantur 39 a nejaké vitamíny na vlasy a nechty. Už to trvá mesiac a bojím sa, že sa to nezastaví.Mám husté vlasy, aj kvalitné, nikdy som nemala problém. Sama cítim, že sú redšie.
Vypadávanie vlasov
to je tou dietou, vlasy to zle znášaju.. revalit si si mala kupit a brat ako je v letaku prvy mesiac 2-2-2 tablety... hned prestanu... revalid je registrovany ako liek, čiže aj pomaha,...nie len nejaky vyzivovy doplnok...
prelieč si obličky, sú slabé,dobre nevyživujú vlasy-akupunktúra
tato tema zaujima aj mna lebo vecne ked ide jesen mi tak zrednu vlasy ze to nieje normalne... ako sa stravovat pri padani vlasov co telu chyba ked padaju? lebo uprimne nebavi ma vyhadzovat peniaze na pripravky z lekarne co mozno ani nezaberu...dakujem
mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, su bez laktory a lepku, vlasy mi celkom zhustli a prestali padat cca po mesiaci, inak mam odskusanu aj donnu 3 mesacne balenie a z tej vobec ziadny vysledok nebol
Ahoj :-) Na vypadávanie vlasov môžem odporučiť indické prípravky Hairina, sú síce drahšie, ale odkedy ich používam tak mi prestali vlasy vypadávať a ku klasickému šamponu by som sa už nikdy nevrátila, strašne to ničí vlasy. Tu je šampon - -odkaz odstránený- a tu olej - -odkaz odstránený- :-)