Ahojte..mam taku zaujimavu otazku....Niekde som čitala otom že ľubovnik dokaže pritiahnut lasku...čitala som pribehy asi troch žien kde pisali že si ľubovnik nasypali do parfumu a tym parfumom sa striekali....Do roka našli svoju lasku...môže byť natom niečo pravdy?ak ano v akej forme a kde ho zohnať aby som si ho mohla nasypať?Zufaly človek robi zufale činy mam 35 rokov a doteraz nič...žiadna laska.....A prosim nepište mi že na ešte mam čas lebo viem že nemam....aj biologicke hodiny biju na poplach.......preto sa pytam..ďakujem za každu radu
Problem s najdenim lasky
hoby a preco to riesis az teraz v 35tke? mala si predtym nejaky dlhodoby vztah co sa ti rozpadol ci?
Ide o vieru - ze ona sama tomu uveri a nie o parfem) Raz robili taky experiment, davali pacientom rovnake lieky - medikamenty. Avsak polovicke pacientov davali pridavok - este jeden liek navyse. Vraj ma vyborne lieciace schopnosti, v zahranici super vysledky, pomaly "zazracne" vlastnosti ai (v skutocnosti to vsak bol "obycajny klasicky vitamin"). No a po istom case uzivania tohto zazracneho lieku prislo k zasadnym rozdielom v zdravi tychto pacientov. Lebo ti co brali ten akoze zazracny liek, vykazovali oproti tej 2polovicke pacientov lepsie vysledky, vyjadrovali sa aj sami ze sa citia ovela lepsie, ako sa im polepsilo ulavilo ai. Chapete?) Oni len uverili v zazracne schopnosti toho lieku, vlastne vitaminu).
Takze aj ona ak si prida tu bylinku do parfemu a bude verit tomu, ze jej pricaruje lasku vztah ai, tak nevedome podvedome sa bude aj spravat inak. Uz len ta viera v tu zazracnu moc toho parfemu, jej doda vieru nadej, iskru do oci, usmev na pery, bude z nej vyzarovat nieco "nespecificke neopisatelne", comu len ona sama bude rozumiet)) Lebo ak si clovek nieco opakuje nahovara ci uz pozitivne alebo negativne, tak tomu postupne casom aj on sam uveri a nasledne aj okolie, ini ludia)
Takze autorka prispevku, vyskusaj tu silu/moc takehoto parfemu a chodievaj v jeho opojeni co najviac von, do spolocnosti, medzi ludi, rozne akcie, stretavaj sa s inymi ludmi, usmievaj sa na inych, oslovuj inych ai ai)
nejdem sa teraz vyjadrovat, ci to funguje alebo nie...ale narychlo som hodila do googla Hypericum perforatum (St. John’s wort) a hned mi vyhodilo niekolko parfumov..pozor na slnko.. napr.
Ovečka, otázka bola iná. No,keď slečna nevie používať google, tu je jedna stránka z mnohých: -odkaz odstránený-
Čo sa týka lásky a vône..tak dá sa *namotať* aj na to, že žena nádherne vonia, ale skôr sama sebou, ako parfémom. :o)
nj ked napisem ze je to blbost tak mi sem zase napisu femministky ze sa k tomu nemam vyjadrovat a ich kamaratka si splechla do ksichtu zachodovu vodu a na druhy den prisiel princ na bielom koni a ze tomu hovno rozumiem lebo aj mne nevysiel prvy vztah... :-D
ale viac k veci poloz si zakladnu otazku ako moze taky nejaky parfem niekoho pritiahnut? sak je to uplna blbost...
Kamaratov?ved všetci maju bud vztah alebo su davno pobrati...nemam nikoho už...v takom veku ma už každy normalny vztah aj dieta....
Niektori ludia ktory veria ze si lasku mozu pricarovat to robia ale takata laska nikdy nie je stastna,urcite ak ti mozem poradit nikdy nechod vzufalstve kniejakej vestici aby si zistila cinsi niekoho najdes!alebo nie ,lebo sa hovori comu uveris ze sa stane tak sa stane,a na zaver kto neodmieta ludi a nie je zatrpknuty voci ostatnym ludom a nesprava sa odmeravo nemal by mat problem si niekoho najst vela krat to moze zacinat kamaratstvom a potom je stoho laska
Je dobre ak ludia v nieco veria, je jedno v co. Ak tomu veris, tak hura do toho :P. Mam niekolkych kamosov 35 rocnych, slobodny, a ani nevidim rozdiel medzi nimi, a 20 rocnymi chalanmi :D, oni asi nikdy nedospeju :D cize ano, mas cas :P, ale zas len nevyvaluj sunky na gauci :P
urcite to nie je pravda.. to su len nejake babske povery. Podobnych hluposti su aj na nete stovky. Radsej napis, ako si snazila doteraz hladat lasku, ake mas zaluby, kam chodis, akych mas kamaratov. Mozno skor potom ti bude niekto chopny lepsie poradit :)