Dobrý deň, je konzumácia štyroch vajec dennodenne v poriadku zo zdravotného hľadiska? Nemusím sa obávať nejakých negatívnych dopadov?
Vajíčka každý deň
kludne každý deň ako tu písal niekto predomnou sú zdravé plno živín ... ale dôležité aj na aký spôsob hemendex praženica a všetko to smaženie robí z vajíčok "smeti" celkovo taká silná tepelná úprava ničí to dobré vo vajíčkach ono dajú sa jesť aj surové z vlastného chovu a čerstvé no myslím že chvílu varené "na mäkko " v nich zachová dostatok živín
Stačí 2x do týždňa.
by ma zaujímalo na základe čoho tu niektorí píšu také kraviny.. vajcia sú najlepšia superpotravina a pre telo sú veľmi dôležité.. žiadny cholesterol a somariny.. to sú hlúposti.. vajcia by si práve mala jesť každý deň a 4 je tak akurát.. pre mužov tak 5-6
orchidejka vajicka nedvihaju cholesterol...
inak 4 mi pride dost vela take dve su v pohode... zalezi aj ako dlho to jes ak to nebude ze 20 rokov tak imho neni o com teda ak jes aj nieco ine...inak s tebou by som nechcel spat v jednej miestnosti
ja viem tak ze 3-4 vajcia do tyzdna, nie denne. ak neberiem do uvahy cholesterol a podobne kedze budes asi mlady clovek, tak v buducnosti by si mohol mat problemy s upchavanim ciev, skleroza multiplex...postuduj si v tvojom zaujme nejake clanky trebárs aj na internete
kulturisti to tak jedávajú
Len aby to nebolo prdy každý deň. :D ale nie, keď ti chutia, tak prečo nie, ale zasa s ničím netreba preháňať...a určite keď tak, tak na iné spôsoby- varené, praženica, v hemendeggse, do polievky, omeleta...:)
Ahoj, ja si myslím, že vajíčka sa môžu jesť každý deň, že sa tým nič nepokazí. Treba mať však vyváženú zdravú stravu, nepreháňať s vyprážanými potravinami a sladkosťami. Určite vajíčko, syr, šalát...vhodná potravina na každý deň.