Vajíčka každý deň

xem

kludne každý deň ako tu písal niekto predomnou sú zdravé plno živín ... ale dôležité aj na aký spôsob hemendex praženica a všetko to smaženie robí z vajíčok "smeti" celkovo taká silná tepelná úprava ničí to dobré vo vajíčkach ono dajú sa jesť aj surové z vlastného chovu a čerstvé no myslím že chvílu varené "na mäkko " v nich zachová dostatok živín

Petersonee

by ma zaujímalo na základe čoho tu niektorí píšu také kraviny.. vajcia sú najlepšia superpotravina a pre telo sú veľmi dôležité.. žiadny cholesterol a somariny.. to sú hlúposti.. vajcia by si práve mala jesť každý deň a 4 je tak akurát.. pre mužov tak 5-6

0vecka

orchidejka vajicka nedvihaju cholesterol...

inak 4 mi pride dost vela take dve su v pohode... zalezi aj ako dlho to jes ak to nebude ze 20 rokov tak imho neni o com teda ak jes aj nieco ine...inak s tebou by som nechcel spat v jednej miestnosti

orchidejka

ja viem tak ze 3-4 vajcia do tyzdna, nie denne. ak neberiem do uvahy cholesterol a podobne kedze budes asi mlady clovek, tak v buducnosti by si mohol mat problemy s upchavanim ciev, skleroza multiplex...postuduj si v tvojom zaujme nejake clanky trebárs aj na internete

pomocnica

Len aby to nebolo prdy každý deň. :D ale nie, keď ti chutia, tak prečo nie, ale zasa s ničím netreba preháňať...a určite keď tak, tak na iné spôsoby- varené, praženica, v hemendeggse, do polievky, omeleta...:)

gabona1

Ahoj, ja si myslím, že vajíčka sa môžu jesť každý deň, že sa tým nič nepokazí. Treba mať však vyváženú zdravú stravu, nepreháňať s vyprážanými potravinami a sladkosťami. Určite vajíčko, syr, šalát...vhodná potravina na každý deň.