Cauves.
Potrebujem help.
Sem tam mi v nohe, stehne (lavej nohe) zvykne "mykat" sval. Niekedy k veceru ak si lahnem či sadnem na postel. Neviete čim to moze byt?
Ne to dost neprijemne ked si chcem lahnut a noha mi pracuje :D..
mykanie svalov
Ahoj :-) Ja môžem odporučiť ajurvédsku bylinku Ašvaganda, ktorá pôsobí ako svalové tonikum - -odkaz odstránený- :-)
celevrita ty sezer radsej 4 papaje a chod na velku moja
Marek, potvrdzujem, máš nedostatok magnézia (horčíka) v tele. Stačí ak si kúpiš čisté šumivé magnézium a na začiatok si každý deň vypiješ pohár vody s jednou tabletkou. Do stravy si zaraď potraviny bohaté na tento minerál, kt. chýba Tvojmu organizmu. A budeš mať po občasných "mykaniach" svalov, tzv. zášklbov svalstva.
pocitujes take akoby brnenie v nohe, uplne ako krc, nevies na nu stupnut v tom momente a ani najst polohu v ktorej je najlepsie preckat dany krc? ak si odpovies aspon na jednu otazku ano, jedna sa o krce...oni sa nie vzdy objavuju, mna napr chyti taky poriadny mozno 1x za tri mesiace
no ide mi o to že mam 16 rokov a nie vždy mi to robí..
Môžu to spôsobovať aj parazity.
to su podla mna krce, daj si minimalne hodinu pred spanim mozno zo zaciatku stacia obycajne magneziove tablety, potom ak by si uz nebadal ucinok tak vymenit za magne b6 a potom stop krcom
ako prva pomoc magneb6, moze to byt nedostatkom magnezia, teda pokial niesu este dalsie problemy