Dobrý deň, mám 16 rokov a na hrudníku a po celom chrbte sa mi začali robiť vyrážky, akokeby zapálené, nič mi na nich nepomáha a zdá sa mi že ani na slnku vôbec nemiznú, minulé leto som ich trochu opálila na slnku ale tento rok sa mi ešte viac vyhádzali. Zvyknú mi po nich ostať fľaky na koži. Na tvári sa mi už vyhádzali tiež, hlavne na bokoch a brade.Na rukach od ramena dole po laket sa mi urobili vyrazky bud male alebo take hrbolceky. Bolo už aj také že sa mi nejaké´ spravili aj na zadku alebo také malé na nohe pri kolene. Gynekologička tvrdila že to môže byť aj tým intimnejším problémom keď sa mi po holení podráždi pokožka tak sa mi zvyknú urobiť aj tam vyrážky. Neviete niekto čo by to mohlo byť? Už som z toho zúfalá. Ďakujem.
Problémy s akné
Tak ja nwm no..
Bola som u koznej viackrat. Dala mi aj vodu nejaku na vyrazky , neskor mi dala masticku a antibiotika alebo co k tomu ale nic nezabera. Bola som u jedneho z najlepsich lekarov v zahranici, ten mi napisal nejake tabletky, lenze moja doktorka povedala ze su silne a ze mi ich nepredpise + musela by som k nim brat antikoncepciu. Lenze ona trva stale na svojom ze musi ist po poradi, nemoze hned prejst na tvrdsie tabletky. Naposledy ked som povedala nech mi da nieco silnejsie ze to nezabera mi dala akurat tu masticku s tabletkami a ze akurat odberom krvi by sa mozno dalo zistit ako sa daju liecit, lenze na odber krvi moc nechcem ist.
kozna co na to?