Stretko zo strednej školy - organizácia

Príspevok v téme: Stretko zo strednej školy - organizácia
klara343

Ahojte, prosim vás o rozne návrhy ,kde všad ste mali vy stretko zo strednej.
1 - aký podnik
2 - ako ste riešili prípadne občerstvenie
3- ako to finančne doriešiť ,aby to neskončilo,že všetko zacvakam ja sama

Chcem aby to dopadlo dobre preto to riešim v predstihu.
Zatiaľ sme sa zhodli ,že to bude jeden deň, nejaký piatok cez jeseň.

0vecka

klara343 v kazdej aspon trosku dobrej krcme sa da objednat aj jedlo... ak vravis ze ti tam niekto nieco ofrfle ta k fakt ser na to a proste objednaj stol zadarmo a mas to... kto pride ten pride a da si co chce a nestane sa ti ze vysolis prachy a nikto nedojde

Hrac+

My sa stretavame na turistickej chate. Varime gulas, kolace a pitie kazdy jeden donesie z domu. Organizator stretavky kupi veci a na mieste sa prepocita podla poctu osob, pretoze nie vzdy sa da kazdemu dojst v ten den.

klara343

mate59

Presne niečo také som mala aj ja na rozume. Len ako poznám poniektorých ,tak sú schopní ofrflať aj tých 10-15EUR ,že im sa zato nechce vyhadzovať také prachy...
Určite aspoň večeru alebo teda jedno jedlo takéto spoločné by sa k tomuto hodilo ..predsa nechcem ,aby to bola nejaká ožranpárty

mate59

Nás sa schádza asi 21 ľudí.V miestnom hoteli máme rezervovaný reštauračný salónik /zaň sa neplatí/.Kto potrebuje si objedná i nocľah.Mávame na obed spoločné jedlo a prípitok, nejaké chipsy a oriešky.Každý pošle organizátorovi predom na účet 15 eur.Ďalšie nápoje a iné si potom platí každý sám.Ak zostaneme dlhšie,čašníkovi priplatíme za predlženie.Kto nepríde,peniaze prepadnú, lebo jedlo je objednané.Vždy boli všetci spokojní.