Zdravím, mám problémy o ktorých chcem hovoriť. Nemám to ľahké.Mávam veľmi silné pocity úzkosti. Ked som po ttme napr. ked v noci nemožem spat dosť mi to zneprijemní den nasledujuci, mám problém vykonávať bežné každodenné veci. Počas vykonavania týcah každodenných činnosti znervozniem a mám veľmi úzkostné myšlinkx.Existuje milion miest ktorým sa vyhýbam ale viem že to nejde navždy. Stále mám pred očami že sa ocitnem v niejakej nechcenej situacíi atd Chcem sa opýtať že čím to je a hlavne čo sa dá s tým robiť a hlavne či sa dá Dosť mi to vadíí aj dlosť ma to obmedzuje. zažil už niekto niečo také? za všetké info vdaka
Dá sa to ?
vďaka za rady, určite nad tým odborníkom porozmýšľam. no je veľmi ťažké sa v tom prekonať a ísť tam kde jednoducho nemôžem
ano presne tak. Urcite navstiv odbornika. Moze sa jednat o nejaku psychicku poruchu. Bez liecenia sa to bude len zhorsovat. Podchyt to cim skor, aby liecba bola co najrychlejsia a najucinnejsia.
chod za psychologom,..nikto iný ti neporadí.... to musíš prekonať len sám ak chceš ovšem... a nebudeš sa opúšťať... na tie miesta na ktore nechceš chodiť chod,.. zober kamosov a chodte tam.... čím viac sa im budeš vyhýbať tým to bude horšie... vlastná skusenosť....