No ja mam 21 a som na tom podobne ako Ty (myslim s tymi chlpmi na predkozke). Nikdy som to nebral ako problem a ani som to neriesil. Podla mna sa na to da pozerat z dvoch stran:
1.Ak je to ochlpenie naozaj veli vyrazne a mas pocit, ze je nadmerne, moze ist o hormonalnu poruchu. Navstiv praktickeho lekara, on zhodnoti tvoje ochlpenie (nie na penise) a v pripade, ze bude mat podozrenie na nejake ochorenie tak Ta pravdepodobne posle za endokrinologom (ten sa zaobera zlazami s vnutornym vylucovanim).
2.Zoberies to tak, ze si buduci muz a u muza je naozaj velmi tazke povedat, co je nadmerne ochlpenie. Teda pokial nema chlpi po celej tvari. Ak sa porovnavas so spoluziakmi, tak sa moze stat, ze tvoje hormoni proste pracuju "intenzivnejsie" ako ich a pripadas si nadmerne ochlpeni v porovnai s nimi. No ked dospejete, tak sa to ochlpenie vyrovna a uz nebudes vidiet ziaden rozdiel.
Ked som bol v Tvojom veku, tak som si tiez poriadne vsimal svoje telo, no pokial nie si chori, a to nadmerne ochlpenie je prejavom choroby, tak to ber ako normalnu vec. Ak si zdravi chlapec, tak tie chlpy neber ako problem. Kazdi z nas je jedinecni a ak sa budes snazit podobat ostatnym, tak tvoja jedinecnost sa strati. Predstav si, ze su chalani, ktori by prave naopak nejake tie chlpy mat chceli.
A prepac tento dlhy prispevok:-).