moj pes sa ma boji

Príspevok v téme: moj pes sa ma boji
ale_xa

Dobrý deň!kúpila som si psíka a on sa ma bojí. Je veľmi bojazlivý. Vždy keď sa chcem knemu priblížiť si lahne, ale dá sa ho pohladkať,ale vždy musím isť knemu pomaly a aj dá sa dať na ruky,ale vždy sa trasie. Skúšala som mu dávať aj salámik no nechxel ho. Nechce papať ani piť.Je to taký starší psík (čivavka). Čo mám robiť aby sa ma nebál?

Deria

6 rokov nie je zas tak stary. Vies, z akeho prostredia prisiel? U koho bol, ako bolo s nim zaobchadzane? Ak dobre, moze smuti, ak zle, pravdaze sa boji kazdeho, lebo nema doveru v nikom. Ak chodi rad von, ber ho co najcastejsie na prechadzku a odmen ho niecim, co ma rad.

ale_xa

On má 6rokov a zobrala som ho z trnavy . Ja som skúšala žrádlo ale to nechce preto som skúšala tú salámu.
Skúsila som piškótku a zabralo to ďakujem ešte raz Havkac

Joleen

Nepises kolko ma rokov a odkial si ju zobrala. Ked je starsi tak mozno v minulosti nieco zazil a prwto sa boji ale nie teba. Ja mam tiez civavu a neboji sa nikoho. A este nieco nedavaj mu salamu ale zradlo pre psa

Havkac

A skusala si mu dat nejaku pochutku pre psi? Nejake chrumky alebo tak. Skus nieco take nechat pri nom a potom odid, mozno v tedy ked bude s tym sam tak to zje. Psom chuti viacej nejaka dobrota ako obycajne granule alebo maso. On by sa mal uz coskoro osmelit.

ale_xa

Áno áno stým súhlasim jato budem potrebovať veľa trpezlivosti len neviem čo mám robiť aby mi jedol a pil.Už mi nechce ani chodiť len leží v lehne celí deň.