Ahojte, chcela by som sa opýtať: Je lepšie si keratin aplikovať doma alebo v kadernictve?
Ako ste postupovali doma a aky keratin ste si zakupili. Pripadne web adresu Ďakujem !
Brazílsky keratín
Baby vyskusajte tento elixir na vlasy www.mvcosmetics.sk nedávajte zbytočne peniaze na hluposti. Toto ošetretnie má taký istý vysledok, vlasy krásne leskle a vyživené zároven a stojí zlomok ako keratin.
je to kravina len biznis... kamoška s riedkymi vlasmi na tom bola a nevidela som absolutne žiaden rozdiel...
a moja kaderníčka tiež tvrdí že je to kravina, ked som ja špekulovala že si to dám... zbytočne vyhodené peniaze..
a sa zamyslite ked si kukáte foto PRED a PO na nete...
pred fotia bez blesku, fotky PO robia s bleskom čiže logicky tie vlasy sa lesknú... je to iba klam, nič iné...
Mne robili brazílsky keratín v kaderníctve, doma by som to neaplikovala. No už by som na to nikdy nešla, za tie peniaze to nestojí, vydržal mi ani nie mesiac a veľmi sa mi z neho mastili vlasy pri korienkoch. Nie je nad vzdušné, nemastné vlasy, ešte dlho som sa toho potom zbavovala a hľadala šampóny čo vlasy odmastia.