Sme mladý pár ktorý prednedávnom začal spolu sexuálne žiť... Obaja sme kariérne založený a preto robíme všetko pre to, aby som neotehotnela... Aj tak však v nás vládne stres ktorý nám prináša okolie rečami typu: Aj po otehotnení som mala menštruáciu ešte pár mesiacov, Vôbec nemusíš mať príznaky... Chcela by som sa opýtať či je teda nejaká šanca otehotnieť pokiaľ priateľ aj napriek tomu, že použije ochranu vyvrcholí až keď nie je už vo mne a sex nemáme vôbec pokiaľ mám plodné dni a menštruáciu mávam pravidelne s pár daňovými odchýlkami, čo je v mojom veku normálne... Je teda možné vôbec otehotnieť?
Môžem otehotnieť?
pokial sa chránite takto dvojmo tak by nemal byť problem, resp. nemala by si otehotnieť...
Daňové odchýlky :)
Možné je všetko
Vacsi problem je otehotniet ako neotehotniet.
Podla mna je tam minimalna sanca otehotniet. Takze by ste sa nemali bat, ak mate pravidelnu menstruaciu, viete si odledovat aj ovulaciu.
Jax este si moze dat vybrat maternicu napr.. tam je to tiez relativne iste....
Cisto teoreticky ano, prakticky to nie je mozne.. ja tiez nechcem otehotniet a my ideme bez kondomu aj pocas mojich plodnych dni..par dni pred menstruaciou sa dokonca aj do mna urobi, lebo z biol. hladiska tam nie je sanca, ja mam tiez +- pravidelny menzes..a uz tak fungujeme vyse roka
áno je to možné