Dobry vecer, uz neviem kam si mam vyliat srdce. Som po vybrati mandli. Musim pit vela vody ale mne je proste zle od zaludka co by nevadilo keby nemam panicky strach zo zvracania. Tym padom za nemozem ani napit som nervozna ani zaspat nemozem bojim sa ze budem vracat tak strasne sa bojim az mam triasku dostala som tabletku bojim sa ze nezabere a ja prebdiem celu noc. Keby som vedela umrem radsej so streptokokom v krku ako toto zazivat. Niesom sama na izbe a o to mi je horsie doma sa s takymito podobnymi vecami vyrovnavam sama ale teraz to neni mozne som poriadne nervy. Stresli ste sa s tym uz niekdo ? Preslo vas to a kedy? Dakujem vam za akukolvek odpoved som zufala.
Nevolnost po operacii
Aj ja mám panický strach z vracania. Na vracanie je dobrá Coca Cola - preto ju ja zvyknem piť už len pre dobrý pocit :D Ale myslím že čistá voda by ti neuškodila, kyselina chlorovodíková v žalúdku sa s nou práveže rozriedi :)
Viem o čom hovoríš, tiež mam panicky strach z vracania. Chodím kvôli tomu ku psychologičke. Kľudne mi napis na mail, poradím ti. hankazavodna@gmail.com