Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravdivosť/nepravdivosť slov v opitosti

Príspevok v téme: Pravdivosť/nepravdivosť slov v opitosti
Mária25

Ak si vypijete, máte sklony hovoriť pravdu, to čo cítite alebo skôr klamať, prípadne si vymýšľať.

Mám priateľa ešte len krátko, viem že ma ľúbi ale je taký že mi to často nehovorí. Minule keď si na jednej oslave trošku viac vypil vravel mi že ma miluje.
Preto sa pýtam, čo si o tom mám myslieť?

Kýčera

Zdá sa, že ak budeš chcieť častejšie počúvať tieto slová, budeš mu musieť aj častejšie a adekvátne nalievať. Je to tak, ako Ti píše Kafé - za chlapa hovoria jeho skutky. Niektorí len hovoria a hovoria a nečinia.
Alkohol v malých dávkach pôsobí ako liek, vo veľkých ako jed. Najlepšie a najrýchlejšie spoznáš povahu človeka vtedy, ak ho opiješ. Navonok sa môže javiť ako slušný, inteligentný tvor, ale pod vplyvom alkoholu stráca zábrany a môže sa začať chovať horšie ako zver.
Byť na Tvojom mieste, vzdala by som sa vyznaní lásky za týchto podmienok. Si žena, tak porozmýšľaj, či by si tieto slová nevydolovala z neho aj inak. ; )
Mária, či Tvoj priateľ hovoril pravdu, posúdiť neviem. Možno áno, možno nie. To musíš vedieť Ty sama. Mužom vraj alkohol rozväzuje jazyk a ženám...
Čo sa mňa týka, som rovnaká aj po občasnom poháriku kvalitného vína, či iného lieku.

exwhyz

Áno, hovorí ti "pravdu", lebo vtedy sa v ňom búria hormóny a musí ťa nejako o tej svojej pravde presvedčiť.
Ide aj o to, že čo pije. Ak pije napr. víno, tak si môžeš povedať, že in vino veritas, ale ak pije tvrdé, tak si môžeš len povedať s bohom peňeži a zdravý rozum.

kafe

no, myslieť si môžeš čo chceš. Napríklad, že ti hovoril "pravdu". Alebo že by rovnakú "pravdu" hovoril aj hocijakej inej ženskej. V opitom stave by ti dokázal smrteľne vážne sľúbiť aj to, že bude tehotný namiesto teba. Má otupené zmysly i mozog. Reči ktoré natára sú, aspoň pre mňa, hodné pľuvanca ktorý si odpľuje. Ale furt lepšie, keď hovorí toto, ako keď by ti vyprával, ako sa mu páči tvoja kámoška a pretiahol by ju.
Všímaj si radšej, ako sa správa ku tebe, z toho sa dá lepšie vypozorovať, či ťa ľúbi.

Ak si vypijem, správam sa rovnako ako za triezva. Len ma motá trochu.

adr1a.

Este som v zivote nemala opicu, asi staci, ze ja sama som opica :D tak ale aspon co viem, vraj v opilosti clovek pravdu hovori) Straca oburavaju sa zabrany, ked niekoho niekedy v triezvom stave aj brzdi "zdravy" rozum ci vychova, takt slusnost rozne zamery, tak prave alkohol dava volny priechod aaj tomuto) Vo vine je pravda)

PS. Ked ti to aj v triezvom stave casto nehovori, sustred sa na ine. Za muza maju hovorit skutky, ciny. Skor sa teda zameraj na to, aky k tebe je, ako sa ku tebe sprava, ci je starostlivy pozorny napomocny spolahlivy ai)