POMÔŽTE MI !neviem čo robiť

Príspevok v téme: POMÔŽTE MI !neviem čo robiť
rastikK999

Dobrý večer, v poslednej dobe keď sa chodím korčuľovať ma šikanujú dvaja chlapci, jeden bol kľudný dokým ma neuvidel ten horší, obaja mi stále vravia tučko, willi a všetko možné o tom že som nie najchudší :-( ,ten horší bol v nápravnom, jeho sestra mala v 16 dieťa, rodičia alkoholici....dnes ma ten menej horší chytil v rýchlosti odzadu za krk , strepal som sa...začali mi nadávať a skoro ma chceli biť... Mame som to vravel aj otcovi a stále domňa sypú nadávky... Neviem čo mám robiť, ako to zariadiť aby prestali, násilim to neviem lebo sa neviem biť... Mám 16 rokov 182cm a 80kg

Kýčera

@ Skeptik, Ty sa nezdáš! : D
Takže neodporúčaš kurz sebaobrany, ale kurz herectva v kombinácii s bitkou. :)

@ Rastík, nech si vyberieš akúkoľvek radu (okrem tej bejzbalky!!!), nenechaj sa mlátiť!

Alajka

Dávaj si na take špiny pozor, toto pre mna nie sú ani ludia, co dôkazu toto druhým robiť :( nechod sám, vzdy si niekoho ber so sebou a snaž sa od nich utekať vzdy co najrýchlejšie.
Takí ludia, ako henti, v živote nic nedosiahnu a radosť im bude robiť len to, co vedia, teda to jedine- a to ubližovať.
Hlavne si Nic si z ich slov nerob, sú to obyčajní hlupaci, ktorí nevedia co so sebou. Nepripúšťaj si nic z tých hlúposti co hovoria, to oni sa budú mat neskôr zle
Držím ti palce :)

Alajka

Dávaj si na take špiny pozor, toto pre mna nie sú ani ludia, co dôkazu toto druhým robiť :( nechod sám, vzdy si niekoho ber so sebou a snaž sa od nich utekať vzdy co najrýchlejšie.
Takí ludia, ako henti, v živote nic nedosiahnu a radosť im bude robiť len to, co vedia, teda to jedine- a to ubližovať.
Hlavne si Nic si z ich slov nerob, sú to obyčajní hlupaci, ktorí nevedia co so sebou. Nepripúšťaj si nic z tých hlúposti co hovoria, to oni sa budú mat neskôr zle
Držím ti palce :)

skeptik

Nemusis sa vediet bit. Ani ti to neodporucam. Nasilie vyvolava len dalsie nasilie. Ale mozes ich vystrasit. Napr. s tvojou diagnozou by som zahral epilepticky zachvat. Pri tvojej vahe /oni su asi lahsi/, ti staci urobit rukami klieste, zovriet jedneho v rukach a zacat hrat zachvat, slintat mu do tvare. Nebudu vediet, co sa deje, ci sa maju bat o seba, alebo o teba. Zaroven v zachvate, ked ho mas pevne chyteneho, mu mozes dat par stuchancov a jemu sa bude zle branit. Hlavne, ak ho zalahnes a budes s vami hadzat. Takto uputas aj na seba pozornost nejakeho dospeleho, ak ta ignoruju, ked si im to vravel. Niekedy sa staci iba postavit a zbabelec zrazu cuvne, co sa hral na frajera.

Kýčera

Rastík, prihlás sa na kurz sebaobrany. Musíš sa naučiť brániť SÁM. Bitku nezačínať, ale nenechať sa ani mlátiť. Tento boj si musíš, žiaľ, vybojovať TY, inak si autoritu a rešpekt medzi chlapcami nezískaš. Veľa šťastia Ti prajem.