Mam problem...zijem so svokrou v spolocnej domacnosti,za cele roky buzerovania uz citim apatiu...moj muz mi vykrical ze ju nemam rada...ale ja uz nevladzem..konecne som schopila trosku...mame spolu byvat az do jej opateri.Ona sa neustale stara,poucuje,ponizuje ma...ja uz nevladzem...nevhladzem ludia...den co den ...prosim ako ,co mam robit pre to aby mi uz dala pokoj...?ja uz nevladzem takto zit...moj muz to tam milujem,zastane si ma neraz...ale nejde to stale...mali sme svadbu platili sme si ju a ona sa stale starala ,celu nam ju pomenila...branila som sa ze si ju platime napokon aj ona prispela ale mz toho vsetkeho malou ciasktou...moj muz suhlasil,je rad ked sa usetri ale ja som mala uz nervy v kybli...tesila som sa ze svadba je uz za mnou ,bola som az znechutena...a teraz?tuzime mat deti...a ona???do vseeeetkeho sa stara,vsade je ...vsetko chce vediet a ja nemam ani trosku sukromia,poucuje ,ale keby ma aspon pravdu ,ale sa ani nezamysli ze nema...boze ja fakt neviem :/
psychicka vydieracka
Dnes som bola náhodou podať Loto. Akože keď vyhrám ten Jackpot, tak ja vám kúpim letenky do Anglicka, ale len tam. Spiatočné už nie. A svokru akýmsi nedopatrením "zabudnete" doma. Ale keď ho nevyhrám, čo potom? No tak si ich kúpite sami :) Tak, dohodnuté je :) Bolo by vám treba sa od nej odsťahovať. A na pamiatku jej dať vyrobiť dve voskové figuríny. Jednu, ktorá vyzerá ako ty a jednu, ktorá vyzerá ako tvoj muž. To len aby mala do koho rýpať :)
tak ked ma tolko energie, nech sa stara o seba a o vsetko sama... sa odstahujte, kedz su také vztahy tam...