Ahojte vsetci.
Nepoznate v BA nejake zariadenia mimo internatov kde by sa dalo ubytovat? Nedostala som tento rok internat a zaplatit cez 200 eur len za ubytovanie je mi vela.
Resp. Potrebujem klud na ucenie a nejaky party byt mi neprichadza do uvahy.
Bývanie v BA - nedostala som internát
Ja si cez www.booking.com pravidelne bookujem hotel. Viackrat som objednavala ubytovanie a vzdy bez problemov.
Pozri si, čo som písala v téme Súrne- ubytovanie v BA, mohlo by ti to pomôcť. Každopádne "nevyznám sa v BA" nie je argument. Pozri si stránky, kde ponúkajú byty na prenájom, vezmi mapu a hľadaj.
Bubliii, ja idem do Bratislavy na UK , uz ma aj vzali. Ked mi prišiel papier , tak tam bolo len napísane, ze ubytovanie si možem podať žiadosť vtedy a vtedy a tak som si dala, myslím ze to bol len jeden intrak , ktorý patrí ku škole :(
Miskads, kde budeš chodiť na VŠ? Už si prijatá? Dala si si aj intráky- ktoré?
Ja takisto, práve som sa išla spýtať na niečo podobne.. Môj problém je taký ale ze Bratislavu vôbec nepoznám tak nemam ani sajnu kde hľadať aby som to mala blízko do skoly..
Niekedy zvyknu dat izbu az v druhom kole, v septembri alebo oktobri. Nezufaj. Da sa kratkodobo byvat aj na stredoskolskom intraku, mam skusenost.
na fb je niekolko skupin tykajucich sa ubytovania v BA a takisto je niekolko webov, kde je mozne najst podnajmy....takze nezostava ti nic ine iba hladat. 200 evri platit samozrejme nemusis, vsetko je otazka tvojich narokov. ked ti nebudu vadit dalsi spolubyvajuci na izbe, tak si pravdepodobne najdes aj nieco lacnejsie(ale nie o moc, ceny su nenormalne).
sleduj si inzeráty. Sú ponuky bytov/spolubývajúcich vyslovene len pre študentov.
Ja som raz prespala tu: www.booking.com ale či sa tam dá celoročne bývať pod 200 juro, netuším. Veď zavolať a spýtať sa môžeš.