ahojte ludia prosim co pomaha pri padani vlasov? vzdy takto koncom leta -na jesen mi hrozne zacnu padat vlasy :( je to strasne je ich plna kefa a ked sa cesem sa bojim ci mi tam nieco aj ostane...mam blond jemne vlasy a ked mi zacnu padat je to pohroma :( prosim mozete mi niekto poradit nejake doplnky vitaminy aby to prestalo popripade nieco co pomohlo vam? lebo uz som fakt ze zufala dakujem :(
jesenné padanie vlasov pomooc
ono to zrazu neprestane , ked vieš že to máš stále od určitého mesiaca napr. tak už 2mes. dopredu ber vitamíny,... mne pomohol Revalid to sa moze prvy mesiac extra kura 2-2-2 tbl.. hned ani nie po mesiaci mi prestali padať... DIXI- vitanol C to je TOP, po každom umyti vlasov do ešte mokrych, pokožky hlavy vmasirovať... každej kamoške čo som to poradila to pomohlo...
To som sa začala čudovať že prečo práve teraz mi začalo viacej vlasov vypadávať
viac menej co sa tyka tych doplnkov je to jedno, dolezite je aby obsahovali zinok, niekedy staci aj obycajny zinok bez inej kombinacie
daj si posilniť obličky, sú slabé,nestačia vyživovať vlasy
vyskusaj nejaku vyzivu, ja osobne som mala donnu hair, ta mi nezaberala, a teraz pravidelne uzivam amitamin® Hair Plus, je to bez laktozy nezatazuje travenie, vlasy mam hustejsie